New Age si Satanism la MTV Video Music Awards

Pentru cei mai multi dintre telespectatorii fideli ai postului MTV, ceremonia premiilor videomuzicale (Video Music Awards) 2009 organizata pe 13 septembrie la New York a trecut probabil drept un spectacol mai „nonconformist”. Însa pentru ochiul unui observator atent si avizat, sub aparenta „spontaneitatii” si a „originalitatii”, în desfasurarea întregului eveniment au fost vizibile o multitudine de simboluri si manifestari oculte foarte conforme cu anumite traditii. În cele ce urmeaza vom dezvalui faptul ca sub masca show-ului MTV s-a desfasurat un ritual masonic ocult închinat Satanei, ritual la care au participat, din pacate, sute de milioane de telespectatori din toata lumea, contribuind astfel la amplificarea efectelor sale nocive si perturbatoare.
Este ceva obisnuit ca ceremoniile premiilor MTV sa includa manifestari stranii, vulgare, tenebroase sau chiar oculte. Însa în cadrul spectacolului din acest an, simbolurile si manifestarile ritualice sataniste au fost de-a dreptul ostentative. Privitorii neavizati au considerat probabil anumite gesturi, cuvinte, costume sau elemente de scenografie ca fiind discutabile, nebunesti, socante, teribiliste sau „originale”. Adevarata semnificatie a acestor reprezentatii poate fi identificata numai în cazul cunoasterii unor minime elemente ale ritualisticii si simbolismului masonic secret, dezvaluite în ultimii ani de catre o serie de publicatii. Doar astfel putem realiza ca, de fapt, întregul spectacol a fost o voalata punere în scena a unor ritualuri malefice, a caror încarcatura subtila a fost transmisa virtual întregii planete.
Spectacolul MTV Video Music Awards (VMA) 2009 a fost foarte diferit fata de cele precedente, fiind focalizat pe un numar redus de artisti si ignorându-i pe foarte multi alti muzicieni sau trupe de succes. Cei „alesi” au devenit personaje ale ceremoniei MTV si au interpretat diferite scene ale dramei ritualice. Desigur aceasta afirmatie poate parea greu de crezut în ochii telespectatorilor obisnuiti ai postului MTV. Însa prin identificarea elementelor oculte ale lojilor masonice si acestia vor putea sa decodifice referintele simbolice ale anumitor ceremonii malefice de sorginte satanica ce au inspirat acest spectacol.

Predica Marii Preotese si evocarea entitatii unui demon sau a unei persoane decedate
Marea Preoteasa a industriei muzicale, Madonna, „înteleapta” mult venerata a MTV-ului, deschide show-ul cu un moment solemn: elogiul adus lui Michael Jackson. În ciuda faptului ca ei doi nu fusesera nici apropiati si nici nu se cunoscusera prea bine, Madonna, adepta a curentului Kabala ce cuprinde învataturi studiate în cadrul lojilor masonice, a fost totusi cea aleasa sa îi aduca un ultim omagiu. Madonna chiar a fost criticata, în urma cu câtiva ani, de catre rabinul Ariel Bar Tzadok, pentru ca abuzeaza în creatiile sale videomuzicale de simbolismul provenit din traditia Kabala, acesta considerând sacrilegii actiunile cântaretei de a dezvalui printr-un tatuaj „numele secret al lui Dumnezeu” si de a imita elemente ale practicilor religioase iudaice. (http://www.koshertorah.com/PDF/madonna%20kabbalah.pdf)

Discursul kabalistic al Madonnei în fata salii ridicate în picioare în semn de omagiu s-a axat pe ideea „Michael Jackson a fost un rege venit din alte lumi” si a fost punctat în mod repetat cu afirmatia „dar totusi el a fost si o fiinta umana”. Imediat dupa discurs, pe ecran a fost proiectat un omagiu video început într-un mod lugubru, cu figura de cadavru înviat din morti a lui Jackson, din clipul Thriller (Groaza), unde acesta juca rolul de zombi dansator, alaturi de alte personaje în putrefactie, proaspat iesite din morminte. În timp ce pe scena o trupa de artisti reproduce miscarile sacadate din videoclip, din boxe se aude vocea lui Vincent Price recitând renumitele versuri ale cântecului, însotite în final si de binecunoscutul râs demonic al aceluiasi actor:

Întunericul se asterne pe pamânt / miezul noptii e aproape / creaturi se târasc în cautare de sânge / ca sa terorizeze tot cartierul.
Si oricine va fi gasit / cu sufletul decazut / trebuie sa stea si sa înfrunte haitele iadului / si sa putrezeasca în carcasa unui cadavru.
Cea mai infecta duhoare e în aer / spaima celor 40000 de ani / si sinistri vampiri din fiecare mormânt / se apropie pentru a-ti pecetlui sfârsitul.
Si desi te lupti sa ramâi în viata / corpul tau începe sa tremure / caci niciun muritor nu poate rezista / maleficitatii groazei (sau filmului „Thriller”; joc de cuvinte).
Desigur, putem considera ca e oarecum normal ca cel mai rasunator succes al lui Michael Jackson sa fie inclus într-un memorial. Însa totodata a începe omagiul postum tocmai cu aceste secvente, la doar câteva saptamâni dupa înmormântare, a fost o alegere cel putin stranie si macabra. Cineva, undeva, a luat niste decizii destul de dubioase în organizarea evenimentului, dar, deloc surprinzator, acest lucru s-a potrivit de minune cu vibratiile întregului spectacol, ce parca a fost în permanenta bântuit de fantoma regretatului cântaret.
Testarea / umilirea neinitiatului si solidaritatea „frateasca” masonica
Dupa acest omagiu pregatitor si introducerea showului a urmat decernarea primului premiu al serii. Cântareata de pop-country Taylor Swift, o frumoasa americanca în vârsta de 19 ani, reuseste performanta de a câstiga în detrimentul unor vedete „consacrate” precum Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry sau Pink, premiul la categoria „Cel mai bun videoclip feminin”, cu un cântec romantic adolescentin (http://www.youtube.com/watch?v=5AHzIq_n-DQ), care a contrastat puternic cu melodiile celorlalte nominalizate si cu întreaga manifestare. Ea a urcat pe scena pentru a-si tine discursul de multumire, însa Kanye West, unul dintre cei apartinând cercului de „initiati”, cunoscut ca adorator al lui Baphomet (citeste si articolul Simboluri oculte satanice într-un videoclip premiat în 2008 la gala premiilor Grammy) apare si el pe scena, îi smulge microfonul din mâna si în fata salii si a milioanelor de telespectatori clameaza ca Beyonce „a avut cel mai bun videoclip din toate timpurile”. Aceasta iesire a provocat foarte multe controverse în zilele care au urmat, ajungând sa fie comentata si de catre presedintele SUA, Obama.

În mod evident, toata aceasta  scena regizata a reprezentat, de fapt, initierea cântaretei Taylor Swift în ceea ce este numit „Cercul alesilor”, proces specific mai ales fraternitatilor premasonice masculine sau feminine din campusurile universitare americane sau bandelor de mafioti. „Profana” este umilita în fata colegilor de breasla si i se spune ca nu este vrednica sa fie pe aceeasi scena cu Beyonce, maestra de ceremonii. Totodata momentul este si o expresie a juramântului masonic de aparare, sustinere reciproca si loialitate fata de „frati”, în absolut orice situatie. Tânara cântareata Taylor Swift ramâne fara cuvinte si se retrage de pe scena în urma calvarului emotional creat de rapperul care i-a stricat primirea primului premiu din cariera, contestându-i public meritul acestei recunoasteri.

Rugaciunea catre Satan
(înregistrarea video:  http://www.youtube.com/watch?v=tv7Y3YaP_KI)
Prezentarea premiului pentru cel mai bun videoclip rock este realizata de catre actorul de comedie Jack Black. El apare pe scena îmbracat într-o tinuta heavy metal, tinând în mâna o secure uriasa si având pe tricou numele unui joc video, bineînteles ultra-violent, caruia îi face reclama. Fiind vorba de premiul sectiunii rock, el îndeamna audienta sa se roage împreuna la „diavol” si sa ridice în aer „coarnele diavolului”, adica semnul satanist realizat cu degetul mic si aratator ridicate în aer, prezent în gesturile multor vedete si lideri politici. Apoi cere publicului sa se tina de mâini si începe rugaciunea: „Draga Satan domn al întunericului…”. Situatia se pretinde a fi una umoristica, altfel nu vedem cum ar putea fi explicata prezenta unei astfel de rugaciuni satanice într-un spectacol TV la o ora de maxima audienta, de exemplu parintilor pe buna dreptate îngrijorati pentru soarta copiilor lor. Începuta într-un ton semi-amuzant scena este încheiata de catre Jack Black într-o nota mai grava prin cuvintele: „Te rog sa acorzi celor nominalizati în aceasta seara succes neîntrerupt în industria muzicala”. Aceasta ultima fraza lipsita de orice haz, a lasat sala fara cuvinte. Ea releva de fapt adevarul întunecat al industriei divertismentului mondial actual.

Rezultatul net al acestei scene: toata lumea a facut semnul satanist „coarnele diavolului”, apoi s-au luat reciproc de mâini si s-au rugat la Satana. Poate ca aceasta sceneta „comica” „spontana” ar fi trecut drept o satira insignifianta într-un alt spectacol. Însa, în contextul prezentat, alaturi de numeroase elemente ale unor alte momente oculte, asa-zisa satira s-a transformat într-o sinistra si satanica realitate.

Sacrificiul ritual / Vânzarea sufletului
Reprezentatia lui Lady Gaga a fost apreciata ca fiind una „stralucitoare” de catre multi dintre fanii sai. Daca acesti fani ar fi fost întrebati ce anume a simbolizat ea, pe fetele acestora ar fi aparut probabil o adânca nedumerire.
Iata declaratia cântaretei referitoare la aceasta reprezentatie într-un interviu pe gagadaily.com:
- Credeti ca aceasta reprezentatie va fi unul dintre momentele memorabile ale VMA?
- Stiu ca asa va fi. Eu am urmatoarea filozofie: are rost sa faci un lucru doar daca va fi memorabil, doar daca va schimba ceva, daca va inspira o miscare. Prin aceasta melodie si prin show-ul realizat pe scena, sper sa spun ceva foarte grav despre faima si pretul ei.
- Ceva grav? Ce anume?
- O sa vedeti.
- Cu ce te vei îmbraca?
- As spune ca recuzita este o reprezentare a celor mai renumiti si mai stoici martiri din istorie. Intentia este de a fi o reprezentare simbolica a oamenilor. Dupa vizionarea spectacolului, daca îl veti studia cu atentie veti observa cum se reveleaza referintele si simbolurile.
Decorul scenei a fost si el simbolic. Gaga apare în interiorul unui templu sau palat medieval, cu coloane, candelabre si tablouri. Cadrul seamana surprinzator de mult cu descrierile locatiilor în care „aristocratia oculta” desfasoara ritualuri, experimente de manipulare sau control mental si chiar sacrificii umane. În centru, fara a putea fi trecute cu vederea, se afla o arcada si doua coloane masive.

Decorul reprezentatiei lui Gaga. Observati cele doua coloane si arcada. Acestea sunt simboluri masonice inconfundabile dupa cum putem observa si din litografia alaturata.
Referintele evidente la secta francmasoneriei sunt sugerate si prin elementele oculte ritualice ale scenetei. Masonii având grade mici obisnuiesc sa regizeze în templele lojilor, ritualuri ce evoca momente alegorice. Folosirea acestor elemente oculte în contextul mesajului transmis de cântecul Paparazzi, simbolizeaza obtinerea rapida a faimei si succesului prin realizarea ritualurilor masonice în care sunt realizate sacrificii umane simbolice, acestea fiind sugerate de prezenta din belsug a sângelui pe corpul si fata cântaretei. Spre deosebire de gradele mici, gradele înalte ale masoneriei practica ritualuri de magie neagra în care sunt sacrificate animale si chiar fiinte umane pentru a fi obtinut ajutorul si „bunavointa” entitatii guvernatoare reprezentata de Baphomet/Satana/Lucifer (http://www.showbiz.ro/muzica/4893580-lady-gaga-a-cantat-plina-de-sange-la-vma-poze)
Când însângerata Gaga atârnata de un streang este ridicata în aer, din spatele scenei, printre coloane, apare o lumina intensa, în timp ce dansatorii ridica bratele spre cer, în semn de slava. Aceasta scena finala a sacrificiului sugereaza reusita ritualului: aparitia lui Lucifer, „Purtatorul Luminii” (citeste si articolul Flacara libertatii si adorarea «purtatorului de lumina»).
Steaua ce rasare (Rising star)
La revenirea în sala, Gaga apare îmbracata într-o rochie rosie, care îi acopera chiar si fata, iar pe cap poarta o coroana de aceeasi culoare, costumatie deosebit de stranie. Devenita un simbol viu al jertfei sângeroase, ea urca pe scena pentru a primi „Premiul pentru cea mai buna noua speranta muzicala” (Best New Artist) si a confirma astfel ca efectul vânzarii sufletului este obtinerea „bunavointei” infernale si succesul în industria muzicala. Fanii si revistele de specialitate continua sa o numeasca pe Lady Gaga „excentrica, nemaivazuta, minunata, inegalabila…”. Reprezentatia sa este cu atât mai socanta cu cât cântecul în sine nu are un subiect sau o tematica violenta.

Gaga în timpul spectacolului  si la primirea primului sau premiu: „Acest premiu este pentru Dumnezeu si pentru gay (homosexuali)”

Initierea ucenicului (primul grad masonic)
Este absolut imposibil ca un mason sa priveasca momentul în care cântareata Pink îsi face aparitia pe scena si sa nu-si aminteasca instantaneu de clipa initierii sale în primul grad al masoneriei. Iata aici o descriere sumara a cadrului acestui eveniment:
„Candidatul la initiere este deposedat de bunurile materiale si ramâne îmbracat într-o tinuta ciudata. Aceasta include legarea la ochi cu o bucata de pânza si folosirea unei funii în forma de lat. Candidatul este condus în camera pentru initiere, dar nu poate sa vada ceea ce se întâmpla în jur.” – Mark Stavish, Freemasonry: Rituals, Symbols and History of the Secret Society
(...)Pink are o pânza neagra legata la ochi si va fi ridicata în aer cu ajutorul unei frânghii în forma de lat. Costumul îi lasa sânul stâng aparent dezvelit. În locul piciorului stâng dezgolit costumul sau are un model cu patratele în genul tablei de sah, identic cu cel al podelei standard a templelor masonice.(...)
Evolutia pe scena sau, mai bine zis, deasupra scenei, a cântaretei Pink a fost un ametitor show de acrobatie la trapez (foto dreapta) care fara îndoiala, a lasat audienta complet dezorientata. În mod evident aceasta reprezinta înca o trimitere evidenta la ritualul ocult al masoneriei pentru ca de fapt acesta este si efectul initierii în primul grad al francmasoneriei:
„Ochii îi sunt acoperiti si o frânghie în forma de lat îi este trecuta în jurul gâtului. În acest moment novicele intra în stadiul marginal, asociat cu încercarile; el nu poate vedea, simtul sau de orientare îi este complet perturbat, îmbracat fiind ca un condamnat înainte de executie.” – J.S. La Fontaine, Initiation – Ritual Drama and secret knowledge across the world

Concluzie
Ceremonii precum cea a premiilor videomuzicale ale MTV definesc si cristalizeaza cultura muzicala a unei epoci. Ele consacra anumiti artisti „alesi” si îi lasa în conul de umbra al uitarii si anonimatului pe altii. Dupa cum se poate vedea mai sus, întregul spectacolul VMA din acest an a fost amestecat cu simbolismul ocult al ritualurilor masonice. Oare de ce MTV expune tineri si copii care nu stiu nimic despre ocultism unor astfel de ritualuri mascate? Cine poate estima efectul subliminal al acestor spectacole asupra telespectatorilor? Oare se urmareste „educarea” noilor generatii pentru a accepta aceste simboluri, ca parte a culturii lor cotidiene? Exista cu certitudine cel putin un al doilea nivel de interpretare în multe dintre productiile MTV (Masonic TV?) (de exemplu: http://misa-yoga.blogspot.com/2008/07/simboluri-ale-conspiratiei-masono.html). Decodificarea acestor simboluri ne poate ajuta sa întelegem resorturile subtile si adevaratele intentii ale celor ce se ascund în spatele industriei de divertisment, aceasta industrie ce modeleaza de ani si ani de zile idealurile si gândirea adolescentilor din întreaga lume oferindu-le niste false modele de viata capabile de orice compromis pentru faima si câstiguri materiale.
Preluare si adaptare de pe yogaesoteric

4 Response to "New Age si Satanism la MTV Video Music Awards"

  1. Anonim says:

    De cind a fost lumea, omul, pe pamint s-a umplut pamintul de cadavre, oase si neputinta. De ce intuneric vorbest?. Strabunii tai isi au locul de veci tot pe pamint. Despre neputinta lor vorbesti?. Pentru ca altfel faci si tu filozofie. Nu ai raspunsuri de nici un fel. Nici un raspuns nu tea ridicat intr-un cer. Platesti ca toti ceilalti pacatul carnii indiferent pe ce cai ierarhice se afla. Totul, dar absolut totul este fara sens. Nici tu si nici altii nu pot garanta ca mai ramine ceva din filozoful din tine.

    Unknown says:

    http://adf.ly/2AM87 ???

    Anonim says:

    iluminati si masonii sunt unii si aceiasi sau sunt de aceeasi parte a baricadei? am citit undeva ca iluminatii astia s-au format in sanul masoneriei sau din membri ai masoneriei? Stiu ca simbolistica unor difera de cea a altora. Care e legatura? Nu e posibil ca acesti iluminati sa foloseasca tot felul de chestii pentru a decredibiliza masoneria prin utilizarea simbolurilor lor specifice in cadrul unor ritualuri idioate?

    Anonim says:

    At this time I am going to do my breakfast, after having my breakfast coming over again to read other news.


    My page - wiki.cable-info.net

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Powered by Blogger