WikiLeaks Romania, un site impotriva Conspiratiei din Romania, sau... ce?

In peisajul internetului romanesc si-a facut aparitia de cateva zile un site intitulat "WikiLeaks Romania" care publica materiale preluate de la "surse anonime" , dar si din presa, precum si de pe alte siteuri.
Initial am privit cu suspiciune aparita acestui blog, mai ales in contextul scandalului actual legat de WikiLeaks.org.... cititorii cunoscand pozitia noastra fata de aceasta "afacere", din cele doua articole pubilcate acum cateva zile.
Am urmarit insa activitatea "WikiLeaks Romania" si am constatat ca in ciuda numelui nu prea are nci o legatura cu "WikiLeaks.org" si nici cu materialele publicate de acesta. WikiLeaks Romania este o publicatie online axata in special pe problemele romanesti, pe dezvaluirea unor chestiuni ascunse... sau mai putin ascunse ce tin de politica romaneasca, de economia tarii noastre, totul in legatura cu "Conspiratia Mondiala", dar si cea... romaneasca. Acest site poate fi accesat la URL http://wikileaks-ro.blogspot.com/

Iata ce scrie pe aceasta publicatie de internet:

"Wikileaks Romania este un site web care publică documente sensibile ale guvernelor sau corporatiilor, trimise anonim sau din diverse surse.
Wikileaks ia măsuri pentru a păstra anonimatul surselor și a face cît mai grea găsirea lor.
Nota: WikiLeaks Romania va prezinta aceste documente, fara sa-si asume in nici un fel vreo ideologie, partizanat politic. Raspunderea apartine autorilor articolelor, daca acestia au ales sa-si faca public numele."

De asemenea, pe pagina intitulata "Despre noi" se specifica:

"Proiectul Wikileaks Romania este  initiat de un grup de intelectuali din Romania, fosti si actuali membrii ai "Agentiei Enigma",  pentru a va pune la curent cu cele mai credibile informatii despre Conspiratia Mondiala si pericolele care pandesc omenirea in aceasta perioada, precum si cu pericolele care pandesc Romania.


Wikileaks Romania este site partener WikiLeaks.uk si parte a Proiectului LUCID 666 fiind un portal de unde puteti accesa rapid linkurile celor mai importante siteuri care trateaza problema Conspiratiei Mondiale, un portal unde aveti cele mai noi informatii despre Conspiratia Satanica.
Aflati CINE sunt cei care ne conduc si mai ales CUI se subordoneaza acestia! "
Tinem sa informam cititorii blogului "Enigme si Conspiratii" despre faptul ca publicatia noastra NU ARE NICI O LEGATURA cu "WikiLeaks Romania".

Blogul "Enigme si Conspiratii" este parte a "Proiectului Lucid 666", - asa cum cititorii stiu de atata vreme, insa siteul "WikiLeaks Romania" nu face parte din acest Proiect si nici nu cunoastem cine sunt cei care au initiat blogul cu pricina.

Ne delimitam in mod clar de aceasta publicatie.
Mentionam ca am incercat sa luam legatura pe mail cu initiatorii publicatiei respective, dar nu am primit nici un raspuns.
Am postat si comentarii la  rubrica specializata pe blogul in cauza, insa am constatat ca acestea au fost sterse si nu am primit nici un drept la replica, sau un raspuns oarecare.
Vom urmarii in continuare activitatea publicatiei "WikiLeaks Romania" , am inclus acest blog la rubirca "blogurile pe care le urmaresc" si invitam cititorii sa ne semnaleze eventualele probleme, in sensul celor expuse mai sus.
 

0 Response to "WikiLeaks Romania, un site impotriva Conspiratiei din Romania, sau... ce?"

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Powered by Blogger