WikiLeaks dezvaluie amestecul SUA in alegerea lui Basescu!

Asa cum s-a anuntat in presa, intre cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani si intrate in posesia WikiLeaks, se numara si 830 de telegrame secrete trimise de Ambasada SUA din Bucuresti. Interesant este ca in perioada 30 noiembrie - 15 decembrie 2009, ce a cuprins si turul doi al alegerilor prezidentiale de anul trecut, numarul mesajelor diplomatice sosite de la Washington s-a dublat, ceea ce i-a facut pe analistii de politica externa sa insinueze ca la Bucuresti se primeau indicatii despre cine ar urma sa fie viitorul presedinte. 

Apoi, ambasada SUA de la Bucuresti proceda in consecinta, dand mesajele mai departe. Se pare ca nu  Geoana - cum s-a crezut - ar fi trebuit sa fie alesul Casei Albe, ci chiar Basescu, ca sa se asigure continuitatea Scutului Antiracheta. Intre timp, relatiile dintre Basescu si Obama, la Summitul NATO de la Lisabona, par sa se fi racit, dupa ce Moldova va fi arondata in noua schema a influentei puterilor mondiale, la rusi. Despre documentele publicate de Wikileaks se extimeaza ca vor genera o criza diplomatica majora.
Dintre cele 830 de telegrame trimise la Washington, 368 de mesaje sunt trecute la categoria UNCLASSIFIED, 424 - CONFIDENTIAL, si 38 – SECRET.

Ultimul dintre aceste mesaje trimise de la Ambasada SUA din Bucuresti si intrate in posesia WikiLeaks dateaza din 26 februarie. Mesajul se refera la informatii provind energia (ENRG), conditii economice (ECON), relatii de politica externa (PREL) si afaceri interne guvernamentale (PGOV). Intr-un alt mesaj, datat 22 februarie, Ambasada SUA din Bucuresti i-a trimis Departamentului de Stat American si informatii despre Controlul Armamentului si Dezarmare (PARM). O comunicare din 1 februarie, se refera la economia romaneasca si discutiile cu FMI (IMF). Alte subiecte abordate de diplomatii americani cu privire la Romania sunt cele legate de afacerile din sectorul muncii (ELAB) si drepturile omului (PHUM).

Primele informatii din noul set de documente transmis de WikiLeaks au fost publicate duminica in publicatiile New York Times, The Guardian, Der Spiegel, Le Monde si El Pais. Toate aceste publicatii au avut acces la 250.000 de telegrame diplomatice americane obtinute de WikiLeaks. Site-ul specializat in dezvaluirea de documente confidentiale a promis inca de lunea trecuta ca va publica un volum de sapte ori mai mare decat cele aproape 400.000 de documente publicate recent asupra razboiului din Irak. Wikileaks, considerat un adevarat inamic de guvernele lumii, a provocat in mod repetat scandaluri si controverse prin prezentarea unor informatii, imagini ori inregistrari catalogate drept "sensibile", in special de Armata SUA.

Asa cum se stie, Basescu este la "remorca" masoneriei (prin intermediul lui Mugur Isarescu, Maestru "Illuminati" si a lui Jeffrey Franks).
Am postat pe acest site destule informatii care sa dovedeasca implicarea lui Traian Basescu si a regimului sau CRIMINAL in planul de distrugere a Romaniei si vom continua sirul dezvaluirilor in acest sens.
Cititi si: Jeffrey Franks calaul Illuminati al Romaniei
Cititi si: Jeffrey Franks, -Calaul Illuminati al Romaniei!    SOCANT!
Cititi si: Conspiratia pentru distrugerea Romaniei
Cititi si: Illuminati in Romania: Mugur Isarescu
Cititi si: Wikileaks si conspiratia impotriva Romaniei

0 Response to "WikiLeaks dezvaluie amestecul SUA in alegerea lui Basescu!"

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Powered by Blogger