Planul de distrugere a Romaniei aproape de final!

Regimul Basescu a adus Romania la FALIMENT !

In ultimii doi ani de cand Basescu are "mana libera" sa-si faca de cap in tara asta, reusind sa puna in aplicare toate aberatiile pe care le "secreta" mintea sa bolnava, cu concursul nemijlocit al lui Boc, marioneta perfecta si exemplul infiorator al unui servilism dus pana la extrem, - Romania s-a prabusit.
Intr-adevar, Romania este exact pe marginea prapastiei, iar regimul Basescu lupta din rasputeri ca sa-i dea branciul decisiv.
Şeful FMI vede ca iminentă intrarea României în incapacitate de plată, aşa cum i s-a întâmplat Argentinei în 2001.
Dar economiştii români ( aflati la remorca lui Basescu si care nu spun altceva decat ceea ce doreste sa auda Dictatorul) resping această ipoteză. Profeţia lui Strauss-Kahn este taxată dur de oficialii români, în condiţiile în care aceasta nu se bazează pe cifre relevante.
Insa cifrele folosite de Dominique Strauss-Kahn (un franco-german de origine evreiasca) sunt extrem de reale si ar trebui sa puna pe jar cu adevarat intreaga populatie a Romaniei, populatie care a fost si este mintita in continuare, de catre oficialii români!
Stiind ca FMI este de fapt condus din umbra de catre Trilaterala Masonica in spatele careia se afla Illuminati, - declaratiile lui Dominique Strauss-Kahn  sunt cu atat mai infioratoare.
Stim ca "Planul Illuminati" pentru România prevede distrugerea relativ lenta ( pentru a nu crea grave tulburari sociale) a Statului Român. Iar daca oficialul FMI a ajuns sa traga "semnale de alarma", inseamna ca situatia a fost scapata de sub control, iar tara noastra o ia la vale intr-un ritm prea accelerat, chiar si pentru .... "Stapanii din Umbra"!
Faptul ca alti membrii ai ocultei masonice au sarit repede sa infirme ( cu stangacie si neconvingator) mesajele lui Strauss-Khan , denota degringolada acestora la aflarea vestii ca planul lor este pe cale sa fie dezvaluit de catre ... chiar unul de-al "lor", fara voie poate.

Mugur Isărescu ( asa cum se stie acesta este membru Illuminati) : "Nu există absolut niciun pericol ca România să oprească plăţile externe ! "
Declaraţia directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, potrivit căreia ţara noastră împreună cu alte state sunt la marginea prăpastiei din punct de vedere economic a stârnit imediat ample controverse.

„Folosirea termenului de iminenţă de către un ­înalt oficial al FMI este o greşeală", a declarat pentru „Adevărul" Daniel Dăianu, fost ministru de Finanţe si conform unor surse... Mason de gradul 33. 

Strauss-Kahn a plasat România în rândul statelor din Europa care se află în situaţia iminentă de a intra în incapacitate de plată!
"Nu putem continua aşa deoarece încetarea plăţilor este iminentă, prăpastia este chiar în faţă", - a declarat Strauss-Kahn la postul elveţian de televiziune TSR.

Pe de altă parte, Eugen Rădulescu, director în cadrul BNR, a declarat că România ar putea intra în incapacitate de plată într-un an şi jumătate, în condiţiile în care n-ar mai primi finanţare externă. Declaraţia oficialului BNR vine în contextul în care Senatul a aprobat reducerea vârstei de pensionare. „O asemenea decizie devine efectivă, iar capacitatea României de a primi orice fel de sumă de pe plan internaţional devine zero, şi atunci riscul de incapacitate de plată nu apare peste 10 ani, ci se poate întâmpla într-un an şi jumătate", a spus Rădulescu.

 „Dacă România va da faliment extern o va face din cauza capitalului străin şi chiar a FMI", a spus economistul Ilie Şerbănescu pentru „Adevărul". Economistul a arătat că România are o datorie externă de 90 de miliarde de euro, din care 70% nu aparţine entităţilor româneşti, iar îndatorarea statului este de „numai" 18 miliarde de euro. „Populaţia nu are niciun fel de datorie externă şi nici companiile româneşti nu au, că nu i-a împrumutat nimeni", a mai spus Şerbănescu.
Insa asa cum s-a mai aratat in mass media si cum am acris si noi, datoria REALA totala a Romaniei este cifrata la astronomica suma de 140 miliarde de Euro, - ceea ce intr-adevar o situeaza foarte aproape de FALIMENT!

"Expertii" regimului Basescu incearca sa ne linisteasca spunand ca " Intrarea în incapacitate de plată a unui stat înseamnă că acesta nu mai are fondurile necesare pentru a-şi rambursa datoriile şi dobânzile aferente, pentru a-şi răscumpăra obligaţiunile guvernamentale emise şi pentru a achita pensiile şi salariile bugetarilor. Potrivit agenţiei Moody's, „ o ţară intră în incapacitate de plată atunci când ratează sau amână achitarea unei rate dintr-un împrumut sau a dobânzii acesteia". Cauzele care împing statul în incapacitate de plată variază: deficite bugetare mari, fluctuaţiile cursurilor valutare sau pur şi simplu supraîndatorarea." Adica, cu alte cuvinte "chiar daca intram in FALIMENT... nu e chiar asa de ... rau!
Va vine sa credeti?!
Ce se intampla cand un stat intra in faliment?
Cel mai clar exemplu este cel al Argentinei din anii 1999-2003, cand efectele au fost devastatoare asupra populatiei, foamentea a devenit un fenomen de masa si tulburarile sociale au degenerat in adevarate rascoale soldate cu sute de morti si mii de raniti!

Practic, statul declară faliment. Consecinţele sunt drastice, iar ţara alunecă pe o spirală a dificultăţilor financiare. Moneda se depreciază puternic şi investitorii încearcă să vândă cât mai repede moneda statului deficitar. Ţara care nu-şi mai poate plăti datoriile în niciun caz nu se va mai putea împrumuta de pe pieţele internaţionale până când nu va reuşi să recapete încrederea investitorilor prin reforme şi consolidare fiscală, ceea ce poate dura mulţi ani.

Cei care resimt cel mai puternic efectele intrării în incapacitate de plată sunt cetăţenii. Inflaţia explodează, iar deprecierea monedei îi loveşte puternic pe cei care au credite în valută. Toate acestea duc la o diminuare acută a veniturilor la bugetul statului în cauză.
Măsurile adoptate ulterior de guvernele naţionale sunt determinante pentru viitorul economic al statului respectiv. În 1998, Rusia, Pakistan, Ucraina şi Venezuela s-au găsit în această situaţie. În momentul în care a intrat în incapacitate de plată, Rusia avea datorii scadente în valoare de 72,7 miliarde de dolari, pe care le-a restructurat în august 1999 şi februarie 2000. Toate cele patru state au reuşit să-şi restructureze datoriile până în 2000.
Sa ne amintim ca Rusia este un stat imens si cu o economie mult mai solida decat a Romaniei, dar a fost pe marginea prapastiei pentru 72,7 miliarde de dolari, si nu 140 miliarde EURO, cum este datoria REALA a României.

Orice om de bun simt din tara asta vede ca am ajuns să ne împrumutăm nu doar pentru plata salariilor şi pensiilor, ci chiar pentru a plăti...împrumuturile şi dobînzile!
Şi asta n-ar fi nimic dacă nu s-ar fura mai departe ca şi cum nu s-a întîmplat nimic!
Peste jumatate din datoria Romaniei a fost contractata in ultimii doi ani, de cand la conducere se afla guvernul Boc. Unde s-au dus acesti bani?!
Se vede ceva bun in infrastructura, sanatate, educatie?
Se vede ceva in cresterea nivelului de trai?
Dimpotriva! Planurile diabolice de distrugere a populatiei au prevazut reducerea veniturilor in mod demential cu peste 35% si nu cu 25% cum spun acesti mincinosi, deoarece s-au "taiat" si primele, sporurile si alte drepturi legale. In acelasi timp economia privata a fost adusa la sapa de lemn prin taxe si impozite aiuritoare, situate la cel mai inalt nivel procentual, din intreaga lume!
Unde s-au dus zecile de miliarde de euro imprumutate de regimul Basescu-Boc? Unde altundeva decat in "buzunarele fara fund" ale unor afaceristi verosi care fac parte din camarila de partid si de stat!

România e condusă de nişte clanuri de hoţi in frunte cu Traian Basescu care au ajuns să se certe pe faţă între ei pentru a stoarce tot ce se mai poate dinte-o economie muribunda...
Rezultatul final, care e cît se poate de aproape, e previzibil pentru orice prost...

Cititi si: Datoria reala a Romaniei: 140 miliarde de Euro!
Cititi si: Jeffrey Franks, -Calaul Illuminati al Romaniei!    SOCANT!
Cititi si: Conspiratia pentru distrugerea Romaniei
Cititi si: Illuminati in Romania: Mugur Isarescu

14 Response to "Planul de distrugere a Romaniei aproape de final!"

  1. Anonim says:

    sa zicem ca da Basescu ne a dus unde ne a dus dar oare cei dinainte ce au facut??si ca tot vb de conspiratii si planuri ale lumii underground ...inclin sa cred ca si daca as vota si daca nu presedinte va iesi xact acela de care au ei nevoie si nu poporul....atunci??!
    Si daca te gandesti ca ceea ce stim e un crampei din tot tabloul.......

    Anonim says:

    dureros de adevarat...
    incepand de la "revolutie" nu noi am ales presedintii,si oricine ar fi,nu se poate impotrivi la diabolicele lor marete planuri..
    noi dam vina pe boc si basescu,dar crezi ca altul de la psd sau pnl,putea face altceva?nu,e un drum fara intoarcere,macar sa ne mai bucuram atat cat mai putem...

    Anonim says:

    si care este problema ta ? daca te dai asa mare desptept(si le stii pe toate) fa si tu ceva cu viata ta,fa ca ei !!! te tine ? poate nu ai inteles cum e treaba cu ``bogatia``,ia aminte --> tu muncesti ptr altii,ei muncesc ptr ei

    Anonim says:

    defapt ei sunt numai 1%... presedintii sunt numai de fatada credema. Lumea e condusa de 2 familii. Rocafellar si Rothschild. Ei sunt manda care controleaza marioneta. http://www.youtube.com/user/truth777exposed#p/u/6/ZMRhdoN7HxA

    Ceea ce sa intamplat si se va intampla va fi ceva devastator.Oamenii din umbra,Masoni,Illumintati..etc,in frunte cu Mugurel asta au sa ne distruga pe toti pana la ultimul.Ei au asteptat acest moment de mii de ani.Se spune ca a fost distruse aceste fratii,da de unde ele inca prospera,toti banii care astazi ii vede-ti sunt banii murdari banii facuti la repede inainte si care nu mai au nici o valoare.Lumea este pe punctul de a se terminat,nu ma refer ca si planeta,ma refer la populatie.Vor ramane doar cei care au stiut si vor sti unde sa se duca.

    Anonim says:

    ca sa bagati lumea in speriati nu stiti..ce sa mai nascociti..nebuni

    Anonim says:

    Hi there to all, how is all, I think every one is
    getting more from this web page, and your views are fastidious in favor of new viewers.



    Also visit my site: Stretch Mark Creams

    Anonim says:

    I comment each time I especially enjoy a post on a
    website or I have something to add to the conversation.
    It's a result of the sincerness communicated in the post I browsed. And after this article "Planul de distrugere a Romaniei aproape de final!". I was excited enough to drop a thought :) I actually do have a couple of questions for you if you do not mind. Could it be simply me or does it seem like some of the comments appear like coming from brain dead individuals? :-P And, if you are writing at other sites, I would like to follow everything new you have to post. Could you list all of all your communal sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

    Review my page www.strigamia-annotation.org

    Anonim says:

    I almost never comment, but i did a few searching and
    wound up here "Planul de distrugere a Romaniei aproape de final!".

    And I do have 2 questions for you if it's allright. Could it be just me or does it give the impression like a few of the responses look like left by brain dead visitors? :-P And, if you are posting at other online sites, I'd
    like to follow anything new you have to post.
    Would you list of all of your shared pages like your Facebook page,
    twitter feed, or linkedin profile?

    Here is my website stretch mark lotion

    Anonim says:

    Hi there, just wanted to mention, I liked this article.
    It was helpful. Keep on posting!

    Also visit my web page: Mederma stretch Mark therapy

    Anonim says:

    May I simply just say what a comfort to find someone that actually understands what they're discussing on the internet. You definitely realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people really need to look at this and understand this side of the story. I was surprised that you are not more popular since you certainly possess the gift.

    Here is my web-site ... stretch mark removal and home remedy

    Anonim says:

    Thanκs for ѕharing such a plеasant idea, paragraph is good, thаtѕ why і have read it entirely

    Μy web sitе - diamondlinks review

    Anonim says:

    Its like you read my thoughts! You seem to understand a lot about this, like you wrote the book in it or something.

    I think that you could do with some p.c. to force the message
    home a little bit, however instead of that, that is wonderful blog.
    A fantastic read. I will definitely be back.

    Feel free to surf to my site fat loss factor by dr michael allen

    Anonim says:

    Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know
    a few of the images aren't loading correctly. I'm not sure why but I think its a linking issue.
    I've tried it in two different web browsers and both show the same results.

    Here is my site; viagra online

Trimiteți un comentariu

Blog Archive

Powered by Blogger