Experimentul "România" continuă...

Romania a fost “reglata” ca sa ofere date despre suportabilitatea populatiei intr-un viitor plan de inrobire a natiunilor.  A fost adusa la media absoluta, a fost manelizata si tabloidizata.  I s-a extras forta de munca, marindu-i-se numarul pensionarilor.  Coeficientul de inteligenta national a fost redus dramatic, spre nivelul de “tara idiotizata”.  Urmeaza restrangerea libertatilor fundamentale, saracirea, distrugerea sistemului privat.

Sintagma “de la pas’opt incoace” o fi dusa in derizoriu, dar in cazul de fata este mai mult decat actuala. Revolutiile de la ‘48, care au schimbat fata Europei, au reprezentat primul episod dintr-un serial malefic ce continua si azi. Nu insistam pe 1848, dar poposim putin in comunism. Si comunismul a fost considerat un experiment. Esuat, spun unii. Experimentul, insa, n-a esuat deloc. Ci a dat niste concluzii asupra limitelor de suportabilitate ale popoarelor, referitor la hrana, la libertatile fundamentale, la dictatura etc. care se pot aplica in orice moment.

Cand lumea s-a impartit in doua, cea capitalista si cea comunista, Oculta Mondiala a efectuat doua experiente, in fapt. Pe de-o parte a dat unora libertati maxime, bunastare materiala, dar si somaj, precum si inrobirea indivizilor si asociatiilor de indivizi – precum firmele private – prin sistemul bancar, sub aparenta libertate de a alege, iar pe de alta parte, in blocul comunist, indivizilor li s-a luat tot. Si bunastare, si libertate, fara dreptul de a functiona in privat, toti sub o dictatura. Nu e locul sa extindem comentariile, se poate scrie un intreg serial de aici, dar simplu vorbind, in primul caz s-a dezvoltat sistemul bancar pe seama libertatilor si intreprinzatorilor occidentali – s-a urmarit pana unde se poate merge -, iar in al doilea caz, cum spuneam, care este limita de suportabilitate – pana in ce moment apar revoltele populare care ar putea darama factorul de putere.

Fireste, cele doua sisteme au fost concurentiale si au functionat perfect cele doua experimente atata timp cat a fost asa, culminand cu Razboiul Rece. Si inca ceva, important, nu in toate tarile sistemele au evoluat la fel, nu in toate tarile schimbarile s-au facut in acelasi mod. Practic, fiecare tara a avut parte de un sub-experiment. La sfaritul anilor ‘80, cei care conduc destinele planetei au decis ca ambele experimente pot sa inceteze si sa se traga concluzii.

Printre directiile viitoare a aparut ideea inrobirii tarilor din ambele sisteme, pe baza concluziilor trase, dar si datorita faptului ca nici capitalismul si nici comunismul nu mai pot functiona odata cu cresterea alarmanta a populatiilor planetei. Sistemele sociale de protectie urmau sa dea faliment in toata lumea. Populatia ocupata scazand din ce in ce mai mult, in vreme ce pensionarii sporesc ca numar in special datorita cresterii sperantei de viata. Si aici intervine Industria Pharma, controlata de aceleasi puteri. Cea care a dus la cresterea duratei de viata a indivizilor. Dar care industrie Pharma e implicata si in Codex Alimentarius si in crearea virusurilor artificiale despre care adeptii teoriei conspiratiei sustin ca sunt menite (impreuna cu altele asemanatoare) sa reduca populatia planetei la doua miliarde, limita la care sistemul ocult financiar functioneaza pentru marile puteri care conduc lumea.

Astfel ca un alt experiment important a fost lansat: criza economica mondiala. Dublata de o criza politica. Care au generat in lume prabusirea sistemelor economice locale, saracirea populatiei planetei, ca un prim pas. Pe vremuri, razboaiele conventionale erau cele care reglau numarul indivizilor de pe Terra. Acum sunt razboaiele economice, financiare si asasinii economici. Acestia din urma au experimentat cu succes in America latina modalitatile prin care o natiune poate fi ingenuncheata economic.

Si in Europa experimentul continua. Dar ca in perioada comunismului si capitalismului opozabil nu la fel in fiecare tara. Directia e data clar – saracirea popoarelor. Peste tot in Europa, pe asa-zisul fond al crizei se reduc salariile, se distrug firmele private. UE nu accepta alternativa, desi ea exista. Comanda e clara – taierea fondurilor si veniturilor indivizilor, saracirea bugetelor nationale, toate indatorate la Comisia Europeana, la FMI si la Banca Mondiala.

Romania, dintre actualele state ale UE, a avut parte in comunism de cea mai grea constrangere. Romania a avut parte si de cea mai violenta schimbare de sistem – in 1989, o revolutie populara, confiscata mai apoi printr-o lovitura de stat. Romania a fost si este o tinta perfecta. Are o populatie medie ca numar in Europa, a fost tot timpul in istorie asuprita, rata de somaj e mare, pensionarii sunt multi, este predispusa la distrugerea sentimentului national, predispusa la subcultura – manelizare, tabloidizare etc. – iar, din pacate, din acest motiv de lipsa de cultura, coeficientul de inteligenta mediu pe populatie este la un nivel destul de scazut.

La acest fapt a contribuit si exodul de creiere al romanilor, in special tineri, spre occident. De asemnea, o mare parte din forta bruta a fost extrasa din tara spre economiile occidentale (Spania, Italia, Germania etc.), ceea ce a contribuit la disproportia accentuata intre populatia ocupata si numarul pensionarilor. Ca atare, Romania a devenit o tara medie din toate punctele de vedere. Media este perfecta din punctul de vedere al unui experiment, pentru ca permite un studiu imediat asupra directiilor in care o poate lua sistemul. Fie in sus, fie in jos, fie sinusoidal fata de axa mediei, ceea ce da prilej sa fie corectat la fel de repede, urmarindu-se rezultatele.

Daca observati, fata de directiva europeana de a se taia veniturile populatiilor active (ocupate) si de a se distruge firmele private, Romaniei i s-a dat ceva in plus – si pensiile! Iar guvernantii, la ordinul presedintelui Traian Basescu, executa planul prestabilit. Fireste ca sunt si alte solutii, numai ca Oculta nu le vrea. Iar Basescu poate ramane presedinte atata timp cat executa aceste ordine, atata vreme cat propaga minciuna. Dovada ca pensionarii sunt cei vizati in Romania este si celebra – de acum, de cand presa a intrat in posesia ei – scrisoare adresata parlamentului de ministrul de Finante Sebastian Vladescu in care se arata ca si in 2011 pensiile vor ramane taiate, ba chiar pot fi micsorate. Iar Guvernul, pentru 2011, nu lucreaza la iesirea din criza, la solutii economice de iesire la liman, ci la Legea Pensiilor si la Legea Salariilor. Adica asa cum s-a decis pentru soarta Romaniei, indatorata din ce in ce mai tare la FMI. De aia guvernantii nici nu propun solutii, nu vin cu alternativa. Pentru ca nu ei decid. Soarta Romaniei e decisa deja.

Iar dovada ca in Romania comunismul n-a fost un experiment esuat este ca acum nimeni nu se mai revolta. S-au agitat tot pensionarii, cei ce l-au dat jos atunci pe Ceausescu, dar acum in numar mult mai mic, bolnavi, saraciti. Au miscat putin si sindicatele. De ochii lumii. Dar sindicatele au afaceri cu statul. Sunt controlabile si santajabile. La fel si patronatele, constituite din oameni de afaceri care se dezvolta tot din contracte cu statul. Sistemul juridic e controlat, serviciile secrete asisderea, la fel Armata, Politia etc. Asistam acum la o extrapolare din sistemul comunist. Acum, Romania are parte de o dictatura capitalista, care face parte din acelasi experiment.

Sa vorbim acum despre diversiuni. Minciuna este la ordinea zilei si pentru presedintele Basescu, dar si pentru Guvern. De la o luna la alta se schimba declaratiile, se schimba solutiile sistemului de guvernare. In fapt, Oculta face acele corectii de care vorbeam mai devreme. Cu un popor manelizat si tabloidizat, de fapt, idiotizat, masurile trec pe nesimtite.

Ce nevoie urmatoare are dictatura de tip “soft” din Romania pentru a-si atinge scopul? De ceea ce s-a intamplat in comunism in Romania si despre care se stie bine din studiile asupra acelui experiment. Primul pas este restrangerea libertatii presei, care in mare parte s-a facut prin tabloidizare. Urmeaza acum razboiul cu mogulii, cu publicatiile. Dan Diaconescu este dat drept exemplu. Vor urma si altii. Poporul imbecilizat va cere sange de ziaristi. Mogulii vor fi dati exemplu ca s-au imbogatit pe spinarea poporului. Trecem apoi la sindicate. Singurele in masura sa mai stranga populatii revolutionare. Vor fi “omorate” si sindicatele, liderii care mai iau atitudine. De cei ce au fost deja cumparati nu mai vorbim. La fel si patronatele, prin distrugerea sistemului privat. Deja 200.000 de firme au dat faliment. Altele abia se mai taraie lucrand la negru. Vor fi sporite taxele si vor mai disparea alte zeci de mii de firme. Deci, despre ce patronate sa mai vorbim? Care mai e sistemul privat din Romania?

Cum Romania e parte din experimentul european si, implicit, mondial, fiecare tara europeana se va conforma conform “reglajelor” din acesta “proba-esantion”. Asa se va sti si cum va fi la extrema Grecia, dar si la celalalt pol, format din statele occidentale avansate, cu Germania varf de lance. Niciun individ nu se va mai gandi la revolta, ci la cum sa supravietuiasca, la ce sa puna pe masa, la cum sa-si plateasca intretinerea, gazele si curentul. Atat cat le va mai putea folosi. In cei 20 de ani de la revolutie, de asa-zis capitalism, Romania a fost “reglata” perfect. Ca un soft care avea ceva bug-uri de sistem. A fost reprogramata. Iar din acest an a fost apasata tasta “Enter/ Execute”. Scapa cine poate! Cat despre razboi, cel ce sta deja sa izbucneasca in Orientul apropiat, va veni, fara grija!

Foarte important va fi, insa, si rolul Rusiei. Este interesant de urmarit ce se va intampla cu “mama tuturor experimentelor”, cum se va pozitiona Rusia fata de intreg acest plan. Sau Rusia va face parte dintr-un back-up, un plan B, de rezerva?

Mihail Fagarasanu
Cititi si: "Sumar articole"
Read more >>

WikiLeaks: Presedintele Poloniei a fost ucis din ordinul Illuminati!

Cable 10STATE05812 semnaleaza un fapt cutremurator:
Lech Kaczynski a fost ucis pentru ca s-a impotrivit politicii ocultei financiare care controleaza lumea de azi! In cele cateva randuri ale "telegramei" se spune in mod explicit acest lucru.
Este de crezut asa ceva?
Teoria oficiala spune ca prabusirea avionului (ce a avut loc pe data de 10 aprilie 2010) s-a datorat unei “erori de pilotaj”, dar totusi…Ce-ar fi daca am privi lucrurile din alt puncte de vedere? Ce-ar fi daca am începe sa speculam putin si sa tragem concluzia ca n-a fost nimic accidental?
Moartea presedintelui Poloniei, Lech Kaczynski, si a altor oficialitati de rang înalt polonezi, ca urmare a prabusirii unui avion în Rusia, a fost, fara doar si poate, o tragedie foarte mare. 

Mai întâi sa citam un articol din cotidianul de business Wall Street Journal (data: 9 aprilie 2010), intitulat Polonia, apasa pe tragaci pentru a slabi zlotul:

Într-unul din rarele momente de unitate nationala, Banca Nationala a Poloniei si guvernul polonez au ajuns la un acord pentru a slabi zlotul polonez, care în ultimele saptamâni s-a apreciat mult, iar aceasta apreciere a monezii este vazuta ca o posibila amenintare la economia tarii. Dupa câteva interventii verbale de-a lungul a câtorva zile, banca centrala a intervenit cu bani adevarati, vineri 9 aprilie, pentru prima data în ultimul deceniu.

(Aici am de facut o mica observatie pentru cei ce nu înteleg prea bine mecanismul economic: o întarire mai puternica a zlotului polonez ar fi afectat exporturile nationale în dauna importurilor; o slabire a zlotului ar fi dus la cresterea exporturilor Poloniei, deci si o crestere economica a tarii, pe când importurile din alte tari ar fi avut de suferit).

Banca Nationala a Poloniei a avertizat joi, 8 aprilie, ca este pregatita “tehnologic si psihologic” pentru a intra pe piata financiara, în scopul prevenirii întaririi excesive a zlotului. Oficialii guvernamentali au declarat, de asemenea, în aceasta saptamâna, ca un zlot puternic zadarniceste cresterea economica si au declarat ca sprijina total interventia Bancii Centrale.

Zlotul polonez a fost foarte volatil în ultimii doi ani, atingând cel mai puternic nivel fata de moneda euro în iulie 2008, atunci când 1 euro valora 3,20 de zloti, si cel mai slab nivel în februarie 2009, când 1 euro se putea achizitiona cu 4,92 de zloti. Punctul de echilibru, acceptabil atât pentru exportatori, cât si pentru importatori, este considera a fi 1 euro = 3,8 zloti.

Asadar, liderii Poloniei au luat hotarârea de a pune interesele nationale deasupra intereselor colective ale Uniunii Europene, lucru absolut normal într-o tara condusa de politicieni responsabili. Apoi, a doua zi, o parte din oficialitatile ce au luat aceasta decizie, printre care si guvernatorul Bancii Nationale, Slawomir Skrzypek, au murit! O simpla coincidenta, ar spune multi, dar…sa ne amintim de faptul ca Polonia a fost invitata sa adere la moneda euro, dar ea a împins aceasta data dupa anul 2015. Se vede ca Polonia nu e un jucator de echipa, iar în Noua Ordine Mondiala lucruri rele se întâmpla celor care nu sunt jucatori de echipa.

Si asta pentru ca hotarârea conducerii Poloniei era una neobisnuita, care ar fi schimbat “regulile jocului” (reguli dorite de marea finanta oculta internationala). Acest lucru se poate vedea si din articolul “Polonia cumpara euro pentru a slabi zlotul, pentru prima data în ultimul deceniu”, aparut pe 9 aprilie 2010 în portalul de afaceri Bloomberg.com:

“Decizia Poloniei de a abandona, pentru prima data din anii ’90, cursul liber al monedei nationale, poate da un semnal si altor banci centrale din regiune de a-si reconsidera politicile sale anterioare în favoarea unei abordari mult mai interventioniste a statului, iar Banca Nationala a Poloniei este vazuta ca o institutie care schimba regulile jocului”.

Regulile jocului cui? Ale marii finantei oculte mondiale, pentru care decizia Bancii Nationale a Poloniei era vazuta ca o amenintare pentru tot sistemul financiar pe care îl controleaza. Asa ca o “lectie” aplicata acelor lideri care nu se supun regulilor, era necesara. Si a doua zi s-a întâmplat nenorocirea. Desigur, asta e doar o speculatie. Dar si speculatiile pot contine anumite urme de adevar, nu?

Existau inca din vremea prabusirii avionului prezidential polonez, speculatii privitoare la "conspiratia" din spatele acestui tragic eveniment.
Iata insa ca incet-incet adevarul iese la lumina.
Nota: acest articol a fost trimis pe mail de catre unul dintre colaboratorii "Enigme si Conspiratii"
Cititi si: "Sumar articole"


Read more >>

Viitorul: O lume de sclavi

Ce au facut americanii in ultimii 30 ani, prin consumul excesiv, va avea urmari destul de severe asupra generatiilor viitoare. Modul in care a evoluat nivelul datoriei nationale a Statelor Unite este de-a dreptul ingrijorator. “Am acumulat cel mai mare munte de datorii din toata istoria lumii, iar copiii nostri si nepotii nostri vor trai cu aceste datorii tot restul vietii lor”, scriu cei de la businessinsider.com, care au pus cap la cap niste cifre interesante despre datoria americana. In urma cu 30 de ani, nivelul total al datoriei americane era sub 1.000 de miliarde de dolari si era considerata la acea data ca fiind o adevarata criza nationala. Acum, datoria nationala este de 14 ori mai mare. La 28 decembrie 2010, datoria nationala a Statelor Unite era de 13.877.230.355.933 de dolari (aproape 14 mii de miliarde de dolari), conform treasurydirect.gov. 
Daca guvernul american ar incepe chiar acum sa plateasca aceasta datorie cu o rata de un dolar pe secunda, ar fi nevoie de 440.000 de ani ca sa o termine de achitat. Daca ar plati cu o rata de 10 milioane de dolari pe zi, i-ar trebui nu mai putin de 3.800 de ani sa termine de platit. 
Datoria nationala a Statelor Unite creste cu 4 miliarde de dolari pe zi. Guvernul american imprumuta 2,63 de milioane de dolari in fiecare minut. 
Conform unui raport al Trezoreriei americane, nivelul acestei datorii va atinge nivelul de 19,5 mii de miliarde de dolari in 2015. Pina in 2019, nivelul dobânzii la aceasta datorie este de 900 de miliarde de dolari. 
Daca ar fi puse cap la cap 1.000 de miliarde de bancnote de 10 dolari, acestea ar putea face inconjurul planetei de 380 de ori. Cu toate acestea, suma nu ar fi suficienta pentru a stinge datoria nationala. 
Actualul congres american a produs o datorie mai mare decât primele 100 de congrese americane la un loc. 
La fiecare dolar pe care guvernul american il cheltuie, 41 de centi sunt imprumutati. 
Datoria guvernului american catre China reprezinta un echivalent de 10.000 de dolari la fiecare familie de americani. 
Daca v-ati fi nascut in timpul lui Iisus Hristos si cheltuiati câte un milion de dolari pe zi de atunci, nu puteati sa cheltuiti 1.000 de miliarde de dolari. Ei bine, statul american va acumula 1.000 de miliarde de dolari doar in 2011. Daca in acest moment ati incepe sa cheltuiti câte un dolar in fiecare secunda, ati avea nevoie de 31.000 de ani pentru a ajunge la aceasta suma. 
In cazul in care ritmul de indatorare se va mentine la acest nivel, datoria va ajunge la peste 700% din PIB in anul 2080. 
Cititi si: "Sumar articole"
Read more >>

Sumar articole

Pentru a facilita accesul cititorilor la articolele publicate, am decis sa postam lista acestora si linkurile aferente. Sumarul poate fi accesat din bara de butoane orizontale, avand numele "Sumar articole".
Aceasta lista va fi actualizata odata cu fiecare material nou aparut:

Teoria Conspiratiei, dezastre, manipulare, Noua Or…
POPOARELE CER UN SINGUR GUVERN MONDIAL! ( II )
Despre Teoria Conspiratiei
FRANCMASONERIA (I)
FRANCMASONERIA (II)
Ghidul Noii Ordini Mondiale
Triunghiul Bermudelor
CHUPACABRA
Noua Ordine, Implanturile si Extraterestrii
Manipularea Credinciosilor,- New Age
Teoria conspiratiei fata în fata cu realitatea
Illuminati si Noua Ordine
Illuminati, – cine sunt “Stapanii din Umbra”…
Noua Ordine si Europa
2012, – Sfarsitul Lumii?
2012, – Sfarsitul Lumii? (II)
O furtună solară masivă va lovi Pământul în 2012
Uniunea Europeana a Regiunilor, planul Noii Ordini…
Pamantul GOL (I)
Pamantul GOL (II)
Comentariile Dvs.
Francmasoneria si Guvernele Masonice ale României
Big Brother, – Supravegherea Permanenta
2012, Anul Sfarsitului…
Ingeri Cazuti…. Extraterestrii si Demoni
Pazitorii “Portii catre Lumea de Dincolo”
Proiectul Lucid 666 si GUVERNUL BIG BROTHER
Illuminati in Romania: Mugur Isarescu
Conspiratia pentru distrugerea Romaniei
Jeffrey Franks, Calaul Illuminati al Romaniei!
Secretele Muntilor Bucegi
Datoria REALA a Romaniei: 140 miliarde Euro!
Illuminati, – la vedere !
Tragedia Romaniei
Romania, o creatie Masonica
Noua Ordine Mondiala … a inceput!
Conspiratia Satanista “la vedere” in Rusia!
Cercul Puterii, – “Skull and Bones” („Craniu şi oa…
Fictiune sau Adevar? Despre Viitorul cu Cap de Mor…
Al treilea Razboi Mondial a inceput?!
Planul de distrugere a Romaniei aproape de final!
Nibiru…. Sfarsitul vine din Cer
Illuminati, -Comisia Trilaterala, Grupul Bilderber…
Khazarii de ieri, Evreii de azi,- Un popor mister…
Dârele Morţii, dovada Genocidului Planetar!
WikiLeaks dezvaluie amestecul SUA in alegerea lui …
Crizele europene. Criza creştinismului.
Culte Satanice: Necronomicon
WikiLeaks si Conspiratia impotriva Romaniei
“Afacerea Wikileaks”
Ierarhia Conspiratorilor
WikiLeaks Romania, un site impotriva Conspiratiei …
Conspiratie? Ce se ascunde in spatele “Afacerii Wi…
Scandalul WikiLeaks, Romania si Noua Ordine Mondia…
Phil Schneider, dezvaluiri despre “Conspiratia Mon…
Naţiunea cu mai multe popoare
Incapacitatea de plată a României este iminentă!
Băsescu, slujitorul Fortelor Oculte?
Olaf Jansen si “Lumea Subterana a … Zeului de Fu…
Olaf Jansen si “Lumea Subterana a … Zeului de Fu…
Olaf Jansen si “Lumea Subterana a … Zeului de Fu…
Olaf Jansen si “Lumea Subterana a … Zeului de Fu…
SUA au pus la cale acţiuni teroriste împotriva cet…
WikiLeaks si…. Illuminati!
Codul lui Da Vinci si Teoria Conspiratiei
New Age si Satanism la MTV Video Music Awards
Criza economica, – parte a “Planului Noii Ordini M…
Viitorul: O lume de sclavi
Presedintele Poloniei a fost ucis din ordinul Illuminati !
Experimentul "Romania" continua...
Read more >>

Criza economica, - parte a "Planului Noii Ordini Mondiale"

O noua criza financiara va lovi eurozona in 2011, iar SUA se pregatesc de marea criza, estimeaza  un raport al Centrului de Analize Economice si în Afaceri (CEBR) din Marea Britanie.
Spania si Italia au de refinantat datorii totale de 400 miliarde euro în urmatoarele sase luni, iar înca 400 miliarde trebuie sa se împrumute bancile, dar datoriile totale sunt de ordinul miilor de miliarde, relateaza presa.
Înainte de o noua criza în SUA sau de “marea criza” asteptata pentru momentul în care ritmul de crestere a economiei chineze va scadea, o noua criza financiara va lovi chiar în interiorul Eurozonei. În urmatoarele sase luni, nevoile de refinantare ale celor mai greu îndatorate state euro ar putea atrage haosul pe pietele financiare.
Datoriile guvernelor si ale agentilor economici (mai ales banci) sunt atât de mari, încât va fi nevoie de noi emisiuni de obligatiuni, care vor atinge un volum impresionant, avertizeaza un raport al Centrului de Analize Economice si în Afaceri (CEBR) din Marea Britanie. “O noua criza în Eurozona” este principala previziune a CEBR pentru 2011, relateaza cotidianul The Daily Telegraph.
In primele luni ale acestui an, bancile europene au de refinantat datorii totale de 400 miliarde euro. Alte 400 miliarde euro trebuie sa gaseasca Spania si Italia pentru a-si plati rate scadente. Înca 100 miliarde care trebuie refinantate de guvernele unor state euro ridica datoria guvernamentala scadenta la 500 miliarde euro. “Avem în fata ceva care are potentialul de a deveni o a doua criza financiara. Totusi, de data aceasta va fi mult mai rau decât prima oara”, considera Celestine Amore, fondator al IlliquidiX, firma specializata în tranzactiile cu datorii a caror solvabilitate este greu de stabilit. Amore crede ca deja se vad semne precum cele care au anticipat crah-ul bursier de pe Wall Street, din septembrie 2008.
Înca din vara lui 2007, mari fonduri financiare si alti investitori pe burse au început sa vânda din active, atunci când mai puteau obtine preturi bune, anticipând vremea în care valoarea a ceea ce scoteau la vânzare atunci avea sa scada. Pentru ca, în câteva luni, va fi un surplus de obligatiuni pe piata si nu vor fi destui cumparatori, managerii prevazatori încep deja sa scape de aceste active. Prin “strategii timpurii pentru vre­muri care vor deveni urâte”, un ban­cher citat de The Daily Telegraph arata ca institutiile financiare înteleg deja ca trebuie sa scape cât mai repede de obligatiuni. Prin urmare, “cred ca vom vedea pe toata lumea grabindu-se sa vânda actiuni foarte devreme în ianuarie, pentru ca nimeni nu vrea sa rateze orice finantare ar fi disponibila”, estimeaza sursa citata.
Stiind ca acesta "criza mondiala" face parte din "Planul Illuminati" de control mondial, sa citim si ceea ce urmeaza:
Scopul urmarit este accelerarea globalizarii prin introducerea unui nou sistem economic
Comisia Trilaterala este un grup elitist international fondat în 1973 în scopul accelerarii instaurarii Noii Ordini Mondiale. Acest grup îi reuneste pe conducatorii celor mai puternice corporatii industriale si comerciale din lume, precum si ai celor mai bogate banci, inclusiv Banca Mondiala si Fondul Monetar International, alaturi de personalitati din mediul stiintific universitar, sindicate, presa, drept etc. Toti membrii sunt francmasoni cu grade mari în diferite loje ale sectei satanice a Francmasoneriei mondiale. Denumirea grupului vine de la „trilaterala” (triunghiul) alcatuit de SUA, Europa Occidentala si Japonia. Ulterior, s-a dezvoltat o întreaga ramura „Asia-Pacific”.
Prin comparatie cu Grupul Bilderberg (grup ultrasecret cu participare mondiala fondat în 1954) si Consiliul pentru Relatii Externe (Council of Foreign Relations, organizatie semi-secreta fondata în 1921 având numai membri cetateni SUA), Comisia Trilaterala este – cel putin în aparenta – transparenta privind activitatile, membrii si ideile propagate. Aceasta transparenta declarata este totusi contrazisa chiar de secretul pastrat privind discutiile purtate la conferintele anuale ale Comisiei. Scopurile urmarite, dincolo de cosmetizarea lor pentru publicul larg, sunt evident subscrise globalizarii accelerate. Obiectivul final este controlul complet al economiei si politicii mondiale prin instaurarea unui unic guvern mondial.
„Ideologul” acestei grupari, Zbigniew Brzezinski, fost profesor la Universitatea Columbia, a scris în lucrarea sa “Between Two Ages: The Technetronic Era” publicata în 1971 (Între doua epoci: Era tehnocratiei):
“Statul national, ca unitate fundamentala de organizare a societatii umane, a încetat sa mai fie principala forta creatoare în societate. Bancile internationale si corporatiile multinationale actioneaza, programeaza si planifica viitorul societatii în termeni care sunt mult mai avansati decât conceptele politice ale statelor nationale.”
Brzezinski nu se putea exprima mai limpede decât atât. El a fost remarcat astfel de David Rockefeller, presedintele Bancii Chase Manhattan, membru al societatii secrete Illuminati si al “Aristocratiei Negre” planetare, extrem de activ în directia globalizarii. Cei doi au facut echipa pentru a pune bazele Comisiei Trilaterale si, dupa cum se spune, “restul e istorie” – desi nu apare în manualele clasice de istorie.
Comisia Trilaterala si Consiliul pentru Relatii Externe au acelasi finantator – David Rockefeller
Fondatorul si finantatorul Comisiei Trilaterale este magnatul David Rockefeller, iar „ideologul” gruparii este fostul consilier prezidential american Zbigniew Brzezinski , care a fost si primul presedinte al Comisiei. Ambii fac parte din gruparea oculta malefica a Illuminati-lor. Membrii Comisiei Trilaterale sunt cooptati numai pe baza de invitatie, dintre conducatorii marilor firme, corporatii industriale, antreprenori, magnati media, bancheri, profesori universitari etc. Acest grup a fost declarat initial un simplu “forum de discutii” (think-tank în limba engleza), ca si alte grupari elitiste de acest gen, dar influenta sa este vizibila, ca si puterea sa decizionala, pe scena economica si politica mondiala. Initial s-a afirmat ca scopul dezbaterilor era gasirea unor solutii pentru salvarea democratiei într-o societate framântata din cauza razboiului din Vietnam, a miscarilor studentesti si a conflictelor sindicale.
Membrii Comisiei nu au reusit niciodata sa dea un raspuns satisfacator privind relatia acesteia cu Consiliul pentru Relatii Externe (CRE, CFR în limba engleza). Membrii CRE sunt cei care pun în practica strategiile elaborate de Comisia Trilaterala, cel putin la nivelul politicii si economiei americane.
Comisia Trilaterala afirma ca nu are nici influenta, nici implicare politica, mai ales ca reuneste adepti ai diferitelor partide si curente politice din diferite tari. În mod ostentativ se afirma ca nu se admite participarea politicienilor activi. Însa chiar de la constituire Comisia Trilaterala a urmarit preluarea controlului la nivel prezidential în SUA.
Presedintii SUA sunt marionetele Comisiei Trilaterale
Fostul presedinte american Jimmy Carter  a fost invitat sa faca parte din grup cu un an înainte de a fi ales presedinte, fiind considerat cel mai adecvat candidat în acest sens. Este binecunoscut faptul ca, în ciuda imaginii populiste de lider al muncitorilor, de om simplu si sincer, pe care a mizat Jimmy Carter, campania sa prezidentiala a fost finantata de Comisia Trilaterala. Acest presedinte a carui deviza era „nu o sa va mint niciodata!” a intrat în cursa prezidentiala la sugestia Comisiei Trilaterale si a fost chiar de la început o marioneta a acestor forte oculte. Prin sustinerea financiara, mediatica si politica de care a beneficiat în acest mod, a devenit posibil ca un obscur guvernator din Georgia sa ajunga presedintele SUA în 1977.
Ascensiunea lui Jimmy Carter a însemnat preluarea puterii de catre Comisia Trilaterala în SUA: nu mai putin de 18 oficiali cheie ai administratiei Carter erau membrii ai acesteia (acest numar este cu atât mai impresionant având în vedere ca initial erau în total numai 54 de membri  americani). Dintre presedintii SUA care au urmat, toti sunt membri ai Comisiei sau au legaturi declarate cu aceasta, cu exceptia lui Ronald Reagan – însa chiar si în timpul mandatului sau, vicepresedinte era un membru al Trilateralei, George Bush (ulterior presedinte SUA). Bill Clinton este un alt membru al Comisiei care a fost presedinte SUA.
Mecanismul de control implementat de Comisia Trilaterala
Pentru a putea impune un nou sistem economic mondial, este nevoie nu doar de asocierea principalilor conducatori de corporatii în domeniul industrial, ci de orchestrarea precisa a unei colaborari între economie, politica, mediul academic si presa. Obiectivele intermediare urmarite în procesul globalizarii sunt stabilite de marile corporatii. Oamenii de stiinta din mediul academic (profesori universitari în special) sunt cei care ofera studii si asa-zise lucrari stiintifice pentru a justifica aceste obiective corporatiste. Politicienii sunt cei care prezinta publicului aceste idei si eventual introduc legi noi care sa permita îndeplinirea acestor obiective, iar mass-media face propaganda în acest sens pentru a obtine consensul popular si sustinerea (sau macar acceptarea) publica a masurilor cerute de liderii corporatiilor.
În SUA, strategia Comisiei Trilaterale implica înainte de toate controlul asupra presedintiei si guvernului. În prezent, printre membrii marcanti din SUA se numara:
George Bush senior, fost presedinte SUA, tatal actualului presedinte,
Dick Cheney, vicepresedintele SUA implicat în scandalul Halliburton/Iraq (acest scandal se refera la faptul ca SUA a vândut tehnologie nucleara Iraqului si Iranului),
Henry Kissinger, consilier pe probleme de securitate nationala si secretar de stat în administratia Nixon, secretar de stat în administratia Ford, implicat în razboiul din Vietnam,
Madeleine Albright, fost secretar de stat în administratia Clinton,
Zbigniew Brzezinski, consilier pe probleme de securitate nationala al presedintelui Jimmy Carter,
Alan Greenspan, directorul American Federal Reserve, cartelul financiar care controleaza economia SUA printr-un lant de banci importante,
Paul Wolfowitz – fostul presedinte al Bancii Mondiale,
Robert S. McNamara – fost presedinte al Bancii Mondiale, fost secretar al apararii SUA, fost presedinte al Ford Motor,
George Soros, fondatorul si detinatorul  Fundatiei internationale Open Society
“Maturizarea” procesului de globalizare
Analiza comparativa a componentei Comisiei Trilaterale – în prezent si la origine – reflecta schimbarea etapei si prioritatilor, sau altfel spus “maturizarea” procesului de globalizare. Mai ales la început era foarte necesar aportul “ideologic” si legal, de aceea au fost cooptati multi membrii din mediul universitar si avocati. În prezent, remarcam cooptarea semnificativa ca membri invitati a unor personalitatii din domeniul mass-media: nu doar proprietarii corporatiilor media (aceiasi cu magnatii economici), dar si editorialisti, formatori de opinie, si într-adevar eforturile propagandistice în sensul acceptarii globalizarii s-au accentuat. Remarcam de asemenea atragerea unor nume importante din Serviciile Secrete. Preponderenta, evidenta si în 1973, dar si acum, revine reprezentantilor cartelurilor bancare: presedinti ai Bancii Mondiale, directorii Fondului Monetar International, chairmani ai Federal Reserve Bank, directorii celor mai proeminente banci (si aceasta fara a socoti si bancile comerciale sau de investitii). Reprezentarea “elitei” financiare într-o asemenea masura într-o grupare globalista nu este întâmplatoare, deoarece banii reprezinta principalul instrument al globalizarii. Prin membrii sai, Comisia Trilaterala controleaza resursele financiare ale întregii planete, în  fiecare tara.
Desigur, directorii executivi ai marilor corporatii sunt inclusi în Comisie. Mentionam printre altele, companiile Boeing, Coca Cola, Hewlett Packard, Texas Instruments, AT&T, ITT, Exxon, Enron, Xerox, Mobil, Pepsico, Nabisco, Goldman Sachs etc.
În concluzie, procesul mondial de globalizare care se accentueaza alarmant este condus si controlat de un grup restrâns de francmasoni care râvnesc la dominarea globala a umanitatii si a planetei. Nu toti acestia se regasesc printre membrii Comisiei Trilaterale, preferând sa se mentina în umbra. Ceea ce îi motiveaza este foamea de bani si putere. Mecanismele pe care le-au creat la nivelul societatii fac ca aproape marea majoritatea a oamenilor, în mod inconstient, sa le slujeasca interesele. Daca oamenii ar deveni constienti, fiind înainte de toate informati, de amploarea manipularii si înselaciunii, ar putea sa se opuna globalizarii, înainte de a fi prea târziu.

Ce ne pregatesc "Illuminati" pentru perioada imediat urmatoare?
Fondul Monetar International (FMI) este institutia bancara pe care sunt sigur ca multi români o urasc în momentul acesta. Pentru ca se crede ca FMI-ul este cel care ne impune cresterea taxelor si impozitelor sau reducerea salariilor. Si nu e vorba doar de tara noastra; acelasi mecanism financiar FMI-ul îl propune si în alte tari. Dar cine acest FMI cu adevarat si care sunt interesele sale reale?
FMI-ul este o organizatie bancara creata în iulie 1944, initial având 45 de tari membre, dar ajungând pâna în 2009 la 186 de state membre. Scopul sau declarat este acela de a supraveghea sistemul financiar global, dar ofera, de asemenea, si împrumuturi avantajoase tarilor mai sarace. Prin “avantajos” se întelege cele mai mici dobânzi bancare de pe piata si perioada mare de returnare a împrumutului. În schimbul acestor împrumuturi, FMI-ul cere masuri de restructurare economica si echilibrare a balantelor de plati. Cel putin, acestea sunt obiectivele principale anuntate. Dar ce se ascunde în spatele acestei organizatii bancare?
FMI-ul va putea emite o moneda unica mondiala?
Se îndreapta Fondul Monetar International (FMI) spre a deveni un fel de banca nationala globala a lumii? Prin “banca nationala globala” se întelege o banca ce va avea rolul de a emite bani, un fel de moneda mondiala unica, care sa fie adoptata în toate statele care fac parte din FMI. Desi elitele politice si bancare au promovat aceasta idee de multi ani, criza economico-financiara mondiala, declansata în 2008, a creat conditiile pentru urgenta si “legitimitatea” unei asemenea masuri.
FMI devine o gigantica autoritate globala monetara, la propunerea CFR
Pe 31 ianuarie 2009, la Forumul Economic Mondial de la Davos (Elvetia), directorul FMI, John Lipsky, a anuntat ca FMI-ul va intentiona sa dubleze cantitatea de bani disponibila pentru a împrumuta guvernele, de la 250 de miliarde la 500 de miliarde de dolari. De unde sa faca rost de suma de 250 de miliarde de dolari necesara dublarii capitalului? Prin emiterea de obligatiuni, renuntându-se astfel la metoda clasica de atragere a capitalului, adica subscriptiile de capital ale tarilor-membre.  Acest lucru, transforma FMI într-o gigantica autoritate monetara globala.
Ideea aceasta apartine lui Bernard Mallaby, director la…CFR (Council on Foreign Relations = Consiliul pentru Relatii Externe). Aceasta organizatie, ce are doar circa 2.000 de membri, este una fondata special pentru a se crea un guvern mondial, visul de secole al francmasonilor.
Secretarul actual al Trezoreriei SUA (ministrul Finantelor), Timothy Geithner, face parte din structura CFR, înca din anul 2001. Tot în acelasi an, el s-a angajat la FMI, fiind director la Departamentul de politica a dezvoltarii. Din 2003, el a promovat, ajungând directorul sucursalei New York al Federal Reserve (un fel de “Banca Nationala” a SUA, cea care emite dolarii). Pe de alta parte, John Lipsky, director al FMI, face parte si el din acelasi CFR, fiind astfel coleg cu secretarul american al Trezoreriei. Întâmplator sau nu, Lipsky a fost si vice-presedinte la banca JP Morgan, banca care a contribuit în 1913 la crearea lui Federal Reserve. Vedeti astfel toata încrengatura FMI – Ministerul american de Finante – Federal Reserve – CFR?
Pe 5 februarie 2009, într-un editorial din prestigioasa revista “The Economist” se propune nu un capital de lucru de 500 de miliarde de dolari, asa cum a propus Lipsky, ci 1.000 de miliarde de dolari! Si în acest sens, este citat Montek Singh Ahluwalia, un economist din India, care spune ca dublarea rezervelor FMI este insuficienta, si ar fi necesara cel putin triplarea sumelor. Ceea ce uita sa precizeze revista “The Economist” e faptul ca Montek Singh Ahluwalia face parte din elita indiana, lucrând la FMI si facând parte si din “Grupul celor 30?, un grup “elitist” de finantisti ai lumii.
Un alt exemplu dat de “The Economist” este economistul Arvind Subramanian, ce reprezinta tarile emergente, si care afirma ca FMI are nevoie de fonduri de cel putin 1.000 de miliarde de dolari. Dar, Arvind Subramanian este fost economist al FMI, si care face parte în prezent din Institutul Peterson pentru Economie Internationala din Washington. Dar Peter Peterson a fost unul din presedintii…CFR (ati ghicit!), iar institutul care îi poarta numele promoveaza un FMI gigant, o Banca Mondiala giganta si o Organizatie Mondiala a Comertului giganta, toate aceste institutii având rolul de a crea un super-guvern mondial!
Un fost consilier prezidential american confirma faptul ca FMI-ul va prelua controlul asupra finantelor SUA
Summit-ul G20 de la Londra (summit-ul celor mai puternice natiuni ale lumii), ce a avut loc în aprilie 2009 a atras atentia multora, inclusiv lui Dick Morris, consilierul prezidential al lui Bill Clinton, care, într-un interviu acordat lui Fox News, înainte de summit (pe 30 martie 2009), vorbea despre “conspiratia FMI”. Si Dick Morris e o persoana care în mod sigur stie ceva, nefiind doar o persoana de dinafara sistemului care face speculatii....
Articole preluate si prelucrate dupa SURSA

Cititi si: Datoria reala a Romaniei: 140 miliarde de Euro!
Cititi si: Jeffrey Franks, -Calaul Illuminati al Romaniei!    SOCANT!
Cititi si: Conspiratia pentru distrugerea Romaniei
Cititi si: Illuminati in Romania: Mugur Isarescu 
Cititi si: Incapacitatea de plată a României este iminentă!
Cititi si: Illuminati, -Comisia Trilaterala Grupul Bilderberg

Read more >>

New Age si Satanism la MTV Video Music Awards

Pentru cei mai multi dintre telespectatorii fideli ai postului MTV, ceremonia premiilor videomuzicale (Video Music Awards) 2009 organizata pe 13 septembrie la New York a trecut probabil drept un spectacol mai „nonconformist”. Însa pentru ochiul unui observator atent si avizat, sub aparenta „spontaneitatii” si a „originalitatii”, în desfasurarea întregului eveniment au fost vizibile o multitudine de simboluri si manifestari oculte foarte conforme cu anumite traditii. În cele ce urmeaza vom dezvalui faptul ca sub masca show-ului MTV s-a desfasurat un ritual masonic ocult închinat Satanei, ritual la care au participat, din pacate, sute de milioane de telespectatori din toata lumea, contribuind astfel la amplificarea efectelor sale nocive si perturbatoare.
Este ceva obisnuit ca ceremoniile premiilor MTV sa includa manifestari stranii, vulgare, tenebroase sau chiar oculte. Însa în cadrul spectacolului din acest an, simbolurile si manifestarile ritualice sataniste au fost de-a dreptul ostentative. Privitorii neavizati au considerat probabil anumite gesturi, cuvinte, costume sau elemente de scenografie ca fiind discutabile, nebunesti, socante, teribiliste sau „originale”. Adevarata semnificatie a acestor reprezentatii poate fi identificata numai în cazul cunoasterii unor minime elemente ale ritualisticii si simbolismului masonic secret, dezvaluite în ultimii ani de catre o serie de publicatii. Doar astfel putem realiza ca, de fapt, întregul spectacol a fost o voalata punere în scena a unor ritualuri malefice, a caror încarcatura subtila a fost transmisa virtual întregii planete.
Spectacolul MTV Video Music Awards (VMA) 2009 a fost foarte diferit fata de cele precedente, fiind focalizat pe un numar redus de artisti si ignorându-i pe foarte multi alti muzicieni sau trupe de succes. Cei „alesi” au devenit personaje ale ceremoniei MTV si au interpretat diferite scene ale dramei ritualice. Desigur aceasta afirmatie poate parea greu de crezut în ochii telespectatorilor obisnuiti ai postului MTV. Însa prin identificarea elementelor oculte ale lojilor masonice si acestia vor putea sa decodifice referintele simbolice ale anumitor ceremonii malefice de sorginte satanica ce au inspirat acest spectacol.

Predica Marii Preotese si evocarea entitatii unui demon sau a unei persoane decedate
Marea Preoteasa a industriei muzicale, Madonna, „înteleapta” mult venerata a MTV-ului, deschide show-ul cu un moment solemn: elogiul adus lui Michael Jackson. În ciuda faptului ca ei doi nu fusesera nici apropiati si nici nu se cunoscusera prea bine, Madonna, adepta a curentului Kabala ce cuprinde învataturi studiate în cadrul lojilor masonice, a fost totusi cea aleasa sa îi aduca un ultim omagiu. Madonna chiar a fost criticata, în urma cu câtiva ani, de catre rabinul Ariel Bar Tzadok, pentru ca abuzeaza în creatiile sale videomuzicale de simbolismul provenit din traditia Kabala, acesta considerând sacrilegii actiunile cântaretei de a dezvalui printr-un tatuaj „numele secret al lui Dumnezeu” si de a imita elemente ale practicilor religioase iudaice. (http://www.koshertorah.com/PDF/madonna%20kabbalah.pdf)

Discursul kabalistic al Madonnei în fata salii ridicate în picioare în semn de omagiu s-a axat pe ideea „Michael Jackson a fost un rege venit din alte lumi” si a fost punctat în mod repetat cu afirmatia „dar totusi el a fost si o fiinta umana”. Imediat dupa discurs, pe ecran a fost proiectat un omagiu video început într-un mod lugubru, cu figura de cadavru înviat din morti a lui Jackson, din clipul Thriller (Groaza), unde acesta juca rolul de zombi dansator, alaturi de alte personaje în putrefactie, proaspat iesite din morminte. În timp ce pe scena o trupa de artisti reproduce miscarile sacadate din videoclip, din boxe se aude vocea lui Vincent Price recitând renumitele versuri ale cântecului, însotite în final si de binecunoscutul râs demonic al aceluiasi actor:

Întunericul se asterne pe pamânt / miezul noptii e aproape / creaturi se târasc în cautare de sânge / ca sa terorizeze tot cartierul.
Si oricine va fi gasit / cu sufletul decazut / trebuie sa stea si sa înfrunte haitele iadului / si sa putrezeasca în carcasa unui cadavru.
Cea mai infecta duhoare e în aer / spaima celor 40000 de ani / si sinistri vampiri din fiecare mormânt / se apropie pentru a-ti pecetlui sfârsitul.
Si desi te lupti sa ramâi în viata / corpul tau începe sa tremure / caci niciun muritor nu poate rezista / maleficitatii groazei (sau filmului „Thriller”; joc de cuvinte).
Desigur, putem considera ca e oarecum normal ca cel mai rasunator succes al lui Michael Jackson sa fie inclus într-un memorial. Însa totodata a începe omagiul postum tocmai cu aceste secvente, la doar câteva saptamâni dupa înmormântare, a fost o alegere cel putin stranie si macabra. Cineva, undeva, a luat niste decizii destul de dubioase în organizarea evenimentului, dar, deloc surprinzator, acest lucru s-a potrivit de minune cu vibratiile întregului spectacol, ce parca a fost în permanenta bântuit de fantoma regretatului cântaret.
Testarea / umilirea neinitiatului si solidaritatea „frateasca” masonica
Dupa acest omagiu pregatitor si introducerea showului a urmat decernarea primului premiu al serii. Cântareata de pop-country Taylor Swift, o frumoasa americanca în vârsta de 19 ani, reuseste performanta de a câstiga în detrimentul unor vedete „consacrate” precum Lady Gaga, Beyonce, Katy Perry sau Pink, premiul la categoria „Cel mai bun videoclip feminin”, cu un cântec romantic adolescentin (http://www.youtube.com/watch?v=5AHzIq_n-DQ), care a contrastat puternic cu melodiile celorlalte nominalizate si cu întreaga manifestare. Ea a urcat pe scena pentru a-si tine discursul de multumire, însa Kanye West, unul dintre cei apartinând cercului de „initiati”, cunoscut ca adorator al lui Baphomet (citeste si articolul Simboluri oculte satanice într-un videoclip premiat în 2008 la gala premiilor Grammy) apare si el pe scena, îi smulge microfonul din mâna si în fata salii si a milioanelor de telespectatori clameaza ca Beyonce „a avut cel mai bun videoclip din toate timpurile”. Aceasta iesire a provocat foarte multe controverse în zilele care au urmat, ajungând sa fie comentata si de catre presedintele SUA, Obama.

În mod evident, toata aceasta  scena regizata a reprezentat, de fapt, initierea cântaretei Taylor Swift în ceea ce este numit „Cercul alesilor”, proces specific mai ales fraternitatilor premasonice masculine sau feminine din campusurile universitare americane sau bandelor de mafioti. „Profana” este umilita în fata colegilor de breasla si i se spune ca nu este vrednica sa fie pe aceeasi scena cu Beyonce, maestra de ceremonii. Totodata momentul este si o expresie a juramântului masonic de aparare, sustinere reciproca si loialitate fata de „frati”, în absolut orice situatie. Tânara cântareata Taylor Swift ramâne fara cuvinte si se retrage de pe scena în urma calvarului emotional creat de rapperul care i-a stricat primirea primului premiu din cariera, contestându-i public meritul acestei recunoasteri.

Rugaciunea catre Satan
(înregistrarea video:  http://www.youtube.com/watch?v=tv7Y3YaP_KI)
Prezentarea premiului pentru cel mai bun videoclip rock este realizata de catre actorul de comedie Jack Black. El apare pe scena îmbracat într-o tinuta heavy metal, tinând în mâna o secure uriasa si având pe tricou numele unui joc video, bineînteles ultra-violent, caruia îi face reclama. Fiind vorba de premiul sectiunii rock, el îndeamna audienta sa se roage împreuna la „diavol” si sa ridice în aer „coarnele diavolului”, adica semnul satanist realizat cu degetul mic si aratator ridicate în aer, prezent în gesturile multor vedete si lideri politici. Apoi cere publicului sa se tina de mâini si începe rugaciunea: „Draga Satan domn al întunericului…”. Situatia se pretinde a fi una umoristica, altfel nu vedem cum ar putea fi explicata prezenta unei astfel de rugaciuni satanice într-un spectacol TV la o ora de maxima audienta, de exemplu parintilor pe buna dreptate îngrijorati pentru soarta copiilor lor. Începuta într-un ton semi-amuzant scena este încheiata de catre Jack Black într-o nota mai grava prin cuvintele: „Te rog sa acorzi celor nominalizati în aceasta seara succes neîntrerupt în industria muzicala”. Aceasta ultima fraza lipsita de orice haz, a lasat sala fara cuvinte. Ea releva de fapt adevarul întunecat al industriei divertismentului mondial actual.

Rezultatul net al acestei scene: toata lumea a facut semnul satanist „coarnele diavolului”, apoi s-au luat reciproc de mâini si s-au rugat la Satana. Poate ca aceasta sceneta „comica” „spontana” ar fi trecut drept o satira insignifianta într-un alt spectacol. Însa, în contextul prezentat, alaturi de numeroase elemente ale unor alte momente oculte, asa-zisa satira s-a transformat într-o sinistra si satanica realitate.

Sacrificiul ritual / Vânzarea sufletului
Reprezentatia lui Lady Gaga a fost apreciata ca fiind una „stralucitoare” de catre multi dintre fanii sai. Daca acesti fani ar fi fost întrebati ce anume a simbolizat ea, pe fetele acestora ar fi aparut probabil o adânca nedumerire.
Iata declaratia cântaretei referitoare la aceasta reprezentatie într-un interviu pe gagadaily.com:
- Credeti ca aceasta reprezentatie va fi unul dintre momentele memorabile ale VMA?
- Stiu ca asa va fi. Eu am urmatoarea filozofie: are rost sa faci un lucru doar daca va fi memorabil, doar daca va schimba ceva, daca va inspira o miscare. Prin aceasta melodie si prin show-ul realizat pe scena, sper sa spun ceva foarte grav despre faima si pretul ei.
- Ceva grav? Ce anume?
- O sa vedeti.
- Cu ce te vei îmbraca?
- As spune ca recuzita este o reprezentare a celor mai renumiti si mai stoici martiri din istorie. Intentia este de a fi o reprezentare simbolica a oamenilor. Dupa vizionarea spectacolului, daca îl veti studia cu atentie veti observa cum se reveleaza referintele si simbolurile.
Decorul scenei a fost si el simbolic. Gaga apare în interiorul unui templu sau palat medieval, cu coloane, candelabre si tablouri. Cadrul seamana surprinzator de mult cu descrierile locatiilor în care „aristocratia oculta” desfasoara ritualuri, experimente de manipulare sau control mental si chiar sacrificii umane. În centru, fara a putea fi trecute cu vederea, se afla o arcada si doua coloane masive.

Decorul reprezentatiei lui Gaga. Observati cele doua coloane si arcada. Acestea sunt simboluri masonice inconfundabile dupa cum putem observa si din litografia alaturata.
Referintele evidente la secta francmasoneriei sunt sugerate si prin elementele oculte ritualice ale scenetei. Masonii având grade mici obisnuiesc sa regizeze în templele lojilor, ritualuri ce evoca momente alegorice. Folosirea acestor elemente oculte în contextul mesajului transmis de cântecul Paparazzi, simbolizeaza obtinerea rapida a faimei si succesului prin realizarea ritualurilor masonice în care sunt realizate sacrificii umane simbolice, acestea fiind sugerate de prezenta din belsug a sângelui pe corpul si fata cântaretei. Spre deosebire de gradele mici, gradele înalte ale masoneriei practica ritualuri de magie neagra în care sunt sacrificate animale si chiar fiinte umane pentru a fi obtinut ajutorul si „bunavointa” entitatii guvernatoare reprezentata de Baphomet/Satana/Lucifer (http://www.showbiz.ro/muzica/4893580-lady-gaga-a-cantat-plina-de-sange-la-vma-poze)
Când însângerata Gaga atârnata de un streang este ridicata în aer, din spatele scenei, printre coloane, apare o lumina intensa, în timp ce dansatorii ridica bratele spre cer, în semn de slava. Aceasta scena finala a sacrificiului sugereaza reusita ritualului: aparitia lui Lucifer, „Purtatorul Luminii” (citeste si articolul Flacara libertatii si adorarea «purtatorului de lumina»).
Steaua ce rasare (Rising star)
La revenirea în sala, Gaga apare îmbracata într-o rochie rosie, care îi acopera chiar si fata, iar pe cap poarta o coroana de aceeasi culoare, costumatie deosebit de stranie. Devenita un simbol viu al jertfei sângeroase, ea urca pe scena pentru a primi „Premiul pentru cea mai buna noua speranta muzicala” (Best New Artist) si a confirma astfel ca efectul vânzarii sufletului este obtinerea „bunavointei” infernale si succesul în industria muzicala. Fanii si revistele de specialitate continua sa o numeasca pe Lady Gaga „excentrica, nemaivazuta, minunata, inegalabila…”. Reprezentatia sa este cu atât mai socanta cu cât cântecul în sine nu are un subiect sau o tematica violenta.

Gaga în timpul spectacolului  si la primirea primului sau premiu: „Acest premiu este pentru Dumnezeu si pentru gay (homosexuali)”

Initierea ucenicului (primul grad masonic)
Este absolut imposibil ca un mason sa priveasca momentul în care cântareata Pink îsi face aparitia pe scena si sa nu-si aminteasca instantaneu de clipa initierii sale în primul grad al masoneriei. Iata aici o descriere sumara a cadrului acestui eveniment:
„Candidatul la initiere este deposedat de bunurile materiale si ramâne îmbracat într-o tinuta ciudata. Aceasta include legarea la ochi cu o bucata de pânza si folosirea unei funii în forma de lat. Candidatul este condus în camera pentru initiere, dar nu poate sa vada ceea ce se întâmpla în jur.” – Mark Stavish, Freemasonry: Rituals, Symbols and History of the Secret Society
(...)Pink are o pânza neagra legata la ochi si va fi ridicata în aer cu ajutorul unei frânghii în forma de lat. Costumul îi lasa sânul stâng aparent dezvelit. În locul piciorului stâng dezgolit costumul sau are un model cu patratele în genul tablei de sah, identic cu cel al podelei standard a templelor masonice.(...)
Evolutia pe scena sau, mai bine zis, deasupra scenei, a cântaretei Pink a fost un ametitor show de acrobatie la trapez (foto dreapta) care fara îndoiala, a lasat audienta complet dezorientata. În mod evident aceasta reprezinta înca o trimitere evidenta la ritualul ocult al masoneriei pentru ca de fapt acesta este si efectul initierii în primul grad al francmasoneriei:
„Ochii îi sunt acoperiti si o frânghie în forma de lat îi este trecuta în jurul gâtului. În acest moment novicele intra în stadiul marginal, asociat cu încercarile; el nu poate vedea, simtul sau de orientare îi este complet perturbat, îmbracat fiind ca un condamnat înainte de executie.” – J.S. La Fontaine, Initiation – Ritual Drama and secret knowledge across the world

Concluzie
Ceremonii precum cea a premiilor videomuzicale ale MTV definesc si cristalizeaza cultura muzicala a unei epoci. Ele consacra anumiti artisti „alesi” si îi lasa în conul de umbra al uitarii si anonimatului pe altii. Dupa cum se poate vedea mai sus, întregul spectacolul VMA din acest an a fost amestecat cu simbolismul ocult al ritualurilor masonice. Oare de ce MTV expune tineri si copii care nu stiu nimic despre ocultism unor astfel de ritualuri mascate? Cine poate estima efectul subliminal al acestor spectacole asupra telespectatorilor? Oare se urmareste „educarea” noilor generatii pentru a accepta aceste simboluri, ca parte a culturii lor cotidiene? Exista cu certitudine cel putin un al doilea nivel de interpretare în multe dintre productiile MTV (Masonic TV?) (de exemplu: http://misa-yoga.blogspot.com/2008/07/simboluri-ale-conspiratiei-masono.html). Decodificarea acestor simboluri ne poate ajuta sa întelegem resorturile subtile si adevaratele intentii ale celor ce se ascund în spatele industriei de divertisment, aceasta industrie ce modeleaza de ani si ani de zile idealurile si gândirea adolescentilor din întreaga lume oferindu-le niste false modele de viata capabile de orice compromis pentru faima si câstiguri materiale.
Preluare si adaptare de pe yogaesoteric
Read more >>

Codul lui Da Vinci si Teoria Conspiratiei

Motto: “Furtuna mării nu face atâta zgomot cu mugetul ei, cât face dorinţa nemasurata de a şti, a inimii umane.” (Leonardo da Vinci)

Despre Leonardo Da Vinci – „omul Cinei”, mereu în antiteza cu Michellangelo – „omul Judecatii”, s-au formulat diferite ipoteze si teorii mai mult sau mai putin adevarate, ceea ce a împins discutiile contradictorii pe un alt fagas decât cel al cercetarii istorice propriu-zise. Sfidând regulile elementare ale bunului simt, teoriile au alunecat încet dar sigur catre supozitii total anticrestine, una dintre acestea fiind dezvoltata de Dan Brown în romanul sau, Codul Da Vinci, al carui subiect, foarte incitant, se cere a fi lamurit cititorilor, punând la îndoiala “adevarurile” si prezentând realitatile trecute într-o lumina noua, pe baza veridicitatii faptelor istorice.

În Codul lui Da Vinci, Dan Brown a creat în esenta un roman de fictiune si conspiratie. Într-o lume a intrigilor subversive, miza pare imensa - identitatea asasinului lui John F. Kennedy nu este decât o gluma în comparatie cu ideea unei Biserici uneltitoare, care ascunde adevarata identitate a lui Isus Christos si care induce în eroare milioane de credinciosi.... Combinatia geniala de fapte si fictiune din cartea lui Brown ofera plauzibilitate, iar noi suntem capturati, constrânsi sa urmarim indiciile oriunde ar duce acestea, indiferent de adevar.
Pentru ca în Codul lui Da Vinci faptele istorice sunt împletite cu fictiunea, realitatea aluneca în mod frecvent si pe nesimtite înspre fictiune. Datorita modului în care sunt prezentate conceptele, prin imagini care se succed foarte repede pe ecran ( sau in textul cartii), este greu sa stii daca ceea ce a fost prezentat a provenit din istorie sau din imaginatia regizorului. Daca vizionezi filmul ( sau citesti cartea) doar de placere, acest lucru nu conteaza...
Cartea se deschide cu uciderea misterioasa a unui custode de la Luvru, chiar în interiorul muzeului. Jacques Sauniere fusese ultimul mare maestru al unei fratii secrete - Staretia Sionului - care pastreaza un secret ce ar duce la distrugerea bisericii crestine. Crima îi aduce împreuna pe Robert Langdon, un profesor de simbolistica de la Harvard si nepoata victimei, criptografa Sophie Neveu. Ei dezleaga mesajele misterioase si codurile numerice lasate de bunicul lui Sophie si intra în posesia unui criptex ce contine harta care ar duce la Sfântul Graal. Împreuna cu istoricul milionar Leigh Teabing, ei fug din Paris la Londra, fiind urmariti de politie si de un calugar, reprezentantul organizatiei catolice Opus Dei. Acest calugar, care nu se opreste de la nimic pentru a proteja secretul Sfantului Graal este de fapt ucigasul lui Jacques Sauniere. Toata cartea se desfasoara într-o singura noapte, punând în fata cititorului o multime de coduri, mistere si conspiratii. Interesul lui Dan Brown pentru conspiratii este dezvaluit chiar în cartea lui, în care a mentionat de doua ori propozitia „Oamenilor le plac conspiratiile”.

De curand insa, anumite date noi ofera o cu totul alta lumina asupra a ceea ce numim "Codul lui Da Vinci":

O serie de cifre, litere si alte simboluri au fost descoperite recent de cercetatorii italieni în pupilele Mona Lisei, misterioasa femeie care apare în celebrul tablou pictat de Leonardo Da Vinci, informeaza dailymail.co.uk.

Descoperirea a fost facuta recent, când expertii italieni în arta au dorit sa analizeze din nou misterioasa capodopera a Renasterii italiene.
Ascunse în stratul întunecat de vopsea din pupilele Mona Lisei, Leonardo Da Vinci a pictat câteva litere, cifre si simboluri, toate fiind realizate la o scara foarte mica. Simbolurile pot fi vazute însa cu ajutorul microscopului.
Expertii sustin ca aceste simboluri reprezinta un veritabil “cod” al lui Leonardo Da Vinci.
Descoperirea istoricilor italieni pare desprinsa din paginile romanului “Codul lui Da Vinci”, un bestseller scris de americanul Dan Brown, în care scriitorul sustinea ca celebra pictura contine indicii despre Sfântul Graal.
Silviano Vinceti, presedintele Comitetului National al Patrimoniului Cultural din Italia, cel care a descoperit simbolurile, a declarat: “Simbolurile nu sunt vizibile cu ochiul liber, însa cu ajutorul unei lupe sau al unui microscop ele pot fi vazute cât se poate de clar”.
“În ochiul drept apar literele L si V, care ar putea fi initialele numelui sau – Leonardo Da Vinci -, iar în ochiul stâng apar alte simboluri, însa acestea nu sunt la fel de clare. Par sa fie literele C si E sau doar litera B. În fundal poate fi vazut numarul 72 sau poate ca este vorba de litera L urmata de cifra 2. Trebuie sa ne reamintim faptul ca acest tablou are aproape 500 de ani si nu mai este la fel de clar ca atunci când a fost pictat. În urma investigatiilor preliminare, suntem foarte siguri ca nu este vorba de o greseala, iar aceste simboluri au fost desenate acolo chiar de catre artist”, a declarat expertul italian.
Cercetarile au fost initiate dupa ce un alt expert italian a descoperit într-un magazin de antichitati o carte foarte veche în care se vorbeste despre simbolurile ascunse de Da Vinci în pupilele Mona Lisei.
Silviano Vinceti a declarat: “Da Vinci a acordat o importanta deosebita tabloului «Mona Lisa» si stim ca în ultimii sai ani de viata obisnuia sa ia pictura cu el peste tot unde mergea. Mai stim ca Da Vinci era pasionat de ezoterie si ascundea adeseori simboluri în operele sale cu scopul de a transmite anumite mesaje”.
Silviano Vinceti face parte dintr-o asociatie culturala ce a solicitat autoritatilor italiene permisiunea de a exhuma ramasitele parintesti ale lui Leonard Da Vinci, care a fost înmormântat în Franta, în castelul Amboise de pe Valea Loarei.
Specialistii italieni doresc sa analizeze craniul artistului pentru a recreea, cu ajutorul graficii computerizate tridimensionale, fata maestrului renascentist si sa verifice astfel daca Mona Lisa – un tablou aflat în proprietatea statului francez si expus la muzeul Luvru din Paris – este, de fapt, un autoportret al lui Da Vinci, asa cum considera multi istorici.

Cititi si: Teoria Conspiratiei fata in fata cu realitatea
Cititi si: Phil Schneider, dezvaluiri despre Conspiratia Mondiala
Read more >>

Blog Archive

Powered by Blogger